Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
403
reaktioner idag

Matilda har tatuerat in en "hyllning" till Alexander Bard på armen

Matilda Wahl har tillägnat Alexander Bard en alldeles egen tatuering. ”Jag tycker att Alexander Bard personifierar den vita kränkta mannen som sitter högst upp i patriarkatet och sprider sexism och rasism” säger Matilda.

Alexander Bard

I måndags delade 25-åriga Matilda Wahl med sig av nyaste tatuering på sina sociala medier. 

Vad var motivet? 

Jo, en "hyllning" till ingen mindre än Alexander Bard. I sitt Instagraminlägg, som fått över 2 500 likes, visar hon upp tatueringen.

Matilda Wahl
Bildkälla: Instagram

Hon har också delat bilden på Twitter, där hon skriver " Hej @Bardissimo! Jag har tillägnat en tatuering till dig och allt du står för".

"Hata Bard"

Tatueringen visar en banderoll, med texten "HATA BARD" skrivet i versaler. 

– Jag skaffade tatueringen efter Alexander Bards alla sexistiska uttalanden på twitter. Det fanns ett specifikt uttalande som verkligen fick det att rinna över för mig, säger Matilda till Nyheter24

Uttalandet som Matilda syftar på var ett inlägg som Alexander Bard gjorde i samband med #metooo-kampanjen.

Bildkälla:Twitter

Alexander Bard i blåsvind under det senaste året

Alexander Bard har under det senaste året hamnat i blåsvind efter att han gjort en hel del kontroversiella uttalanden via sitt Twitterkonto.

Efter att Cissi Wallin anklagat Fredrik Virtanen för våldtäkt i samband med #metoo-kampanjen skrev Bard följande i ett Twitter-inlägg, där han som referens länkade till en Flashback-tråd:

"Cissi Wallin säger att hon vart 'drogad och våldtagen' av Fredrik Virtanen 2006. Det är inte vad hon sa till polisen 2012. Hon erkänner att hon inte minns något utan att hon istället 'hittade på' händelsen efter att ha blivit övertalad av en tjejkompis"

Han har också gått till angrepp mot popsensationen Zara Larsson via Twitter. 

En bild på Matilda. Bildkälla: Instagram

– Jag tycker att Alexander Bard personifierar den vita kränkta mannen som sitter högst upp i patriarkatet och sprider sexism och rasism, säger Matilda till Nyheter24.

TV: Upprop och bojkott – här är allt som hänt kring Alexander Bard

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Tycker du om tatueringen?

Mer:

Ta avstånd från Alexander Bard, TV4!