Gekås Ullared och Frida som deltar i Lyxfällan
Frida tar lån för att shoppa på Ullared, nu är hon med i Lyxfällan

Tog lån för att shoppa i Ullared – nu är hon med i Lyxfällan

Frida lägger ut mycket pengar när hon shoppar i Ullared. Det brukar gå åt flera tusen varje gång. Hon har till och med tagit ett lån för att kunna ta ännu en shoppingrunda. Nu har det gått så långt att hon och pojkvännen tvingas söka till Lyxfällan.


I den här veckans avsnitt av Lyxfällan besöker Magnus Hedberg och Magdalena Kowalczyk och Frida, 25, och Emil, 24, från Kristianstad. Paret har två barn tillsammans men trots det är det bara Frida som tar hand om dem. 

Hon står för att handla mat, blöjor och det är även hon som sköter om barnen. Emil sitter istället uppe hela nätterna och spelar tv-spel. På dagarna sover han och kan därför inte ta hand om barnen. 

Det är Emil som har flest lån och det han lånat pengar till är skräpmat och tv-spel. Frida har också en hel del lån, och många av dem har hon tagit åt nära anhöriga. 

Frida och Emil i Lyxfällan. Bildkälla: TV3

Men Frida shoppar även en hel del. Att åka till Ullared och shoppa på Gekås är något hon verkligen gillar. 

– Jag älskar Ullared, det är det bästa. Men när jag är där är det riktigt många tusenlappar jag bränner, säger hon i programmet. 

Hon handlar för runt 8 000 per gång och efteråt kan hon inte säga vad det är hon köpt. Och när Magnus och Frida går igenom hennes lån upptäcker han ett på 10 000 kronor, och frågar vad det gått till. 

– Ja det var när vi åkte till Ullared, dumt men sant, svarar Frida.

En av anledningarna till att Frida handlar så mycket på Gekås i Ullared är för att köpa grejer till pojkvännen Emil, för att visa kärlek. Men Emil uppskattar inte grejerna hon köper, och därför kastar hon bara pengarna i sjön. 

– Det är tragiskt, ni blir bara olyckliga av det här. Det är bara dem som äger Gekås i Ullared som blir glada av det här, säger Magnus Hedberg i programmet.

För att lösa sina ekonomiska problem måste paret sluta slösa pengar på onödiga saker och Emil måste skaffa ett jobb. Här kan du läsa om expertens tre bästa tips för att inte hamna i Lyxfällan

Se mer i klippet ovan. 

Lyxfällan sänds torsdagar 20.00 i TV3.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Shoppar du för mycket på Ullared?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Stora översvämningar i östra Afrika

Olycksfärja sätts in för passagerartrafik

1 timme sedan
Passagerarfärjan Marco Polo kommer åter att sättas in i trafik i mitten av 2024, rapporterar lokala medier.

FN-expert: Gazas sjukvårdssystem utplånat

2 timmar sedan
Israels krig i Gazaremsan har "utplånat" sjukvårdssystemet i det palestinska området, säger FN:s särskilda rapportör för rätten till hälsa.

Man gripen – ska ha skjutit mot polis

2 timmar sedan
En beväpnad man barrikaderade sig i en lägenhet och misstänks ha skjutit mot polis i Smedjebacken på måndagskvällen. Han greps efter att polisens förhandlare lyckats övertala honom att ge upp.

Kunderna rasar på Marabou: “Ingen bryr sig”

igår 22:18
Marabou ska ta tillbaka en gammal chokladkaka-smak in i sortimentet igen. Men nu rasar kunderna över att det inte är den smaken som folk faktiskt vill ha tillbaka.

Muntra miner på Wall Street

igår 22:08
Det var muntert på New York-börsen när handelsveckan inleddes. De tre ledande indexen slutade alla på plus.