Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Tog lån för att shoppa i Ullared – nu är hon med i Lyxfällan

- 01/03/2018, 18:55

Frida lägger ut mycket pengar när hon shoppar i Ullared. Det brukar gå åt flera tusen varje gång. Hon har till och med tagit ett lån för att kunna ta ännu en shoppingrunda. Nu har det gått så långt att hon och pojkvännen tvingas söka till Lyxfällan.

I den här veckans avsnitt av Lyxfällan besöker Magnus Hedberg och Magdalena Kowalczyk och Frida, 25, och Emil, 24, från Kristianstad. Paret har två barn tillsammans men trots det är det bara Frida som tar hand om dem. 

Hon står för att handla mat, blöjor och det är även hon som sköter om barnen. Emil sitter istället uppe hela nätterna och spelar tv-spel. På dagarna sover han och kan därför inte ta hand om barnen. 

Det är Emil som har flest lån och det han lånat pengar till är skräpmat och tv-spel. Frida har också en hel del lån, och många av dem har hon tagit åt nära anhöriga. 

Frida och Emil i Lyxfällan.
Frida och Emil i Lyxfällan. Bildkälla: TV3

Men Frida shoppar även en hel del. Att åka till Ullared och shoppa på Gekås är något hon verkligen gillar. 

– Jag älskar Ullared, det är det bästa. Men när jag är där är det riktigt många tusenlappar jag bränner, säger hon i programmet. 

Hon handlar för runt 8 000 per gång och efteråt kan hon inte säga vad det är hon köpt. Och när Magnus och Frida går igenom hennes lån upptäcker han ett på 10 000 kronor, och frågar vad det gått till. 

– Ja det var när vi åkte till Ullared, dumt men sant, svarar Frida.

En av anledningarna till att Frida handlar så mycket på Gekås i Ullared är för att köpa grejer till pojkvännen Emil, för att visa kärlek. Men Emil uppskattar inte grejerna hon köper, och därför kastar hon bara pengarna i sjön. 

– Det är tragiskt, ni blir bara olyckliga av det här. Det är bara dem som äger Gekås i Ullared som blir glada av det här, säger Magnus Hedberg i programmet.

För att lösa sina ekonomiska problem måste paret sluta slösa pengar på onödiga saker och Emil måste skaffa ett jobb. Här kan du läsa om expertens tre bästa tips för att inte hamna i Lyxfällan

Se mer i klippet ovan. 

Lyxfällan sänds torsdagar 20.00 i TV3.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Shoppar du för mycket på Ullared?