Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Idag kan du kolla på Skatteverket hur mycket du får tillbaka på skatten

- 20/03/2018, 09:49 -

Idag är dagen vi alla väntat på! Nu kan alla få reda på hur mycket pengar man får tillbaka på skatten, eller om man kommer bli tvungen att betala tillbaka! Allt du behöver göra är att gå in på Skatteverkets hemsida.

Idag är det dags för ett riktigt säkert vårtecken. Från och med klockan 7 nu på morgonen har du kunnat kolla på Skatteverkets hemsida hur mycket pengar du får tillbaka – eller hur mycket du kommer tvingas betala. 

Och det är verkligen busenkelt att kolla hur det ligger till med skatteåterbäringen, det enda du behöver är mobilt BankID-app. Sen går du in på skatteverket.se.

Klicka på "Logga in" uppe i högerhörnet
Sen klickar du på "Inkomstdeklaration"

Sen fyller du i ditt personnummer och sätter igång BankID-appen på din mobil. 

Voilà!

I den gröna rutan till höger ser du hur mycket du får tillbaka. Som du ser kommer Nyheter24:s reporter BADA i cash lagom till sommaren!

När du väl är inne kan du fylla i eventuella ändringar i din deklaration och sen skicka in den. Du kommer då få pengar någon gång i juni, om du inte gör några ändringar i din deklaration. Men om du deklarerar innan 28 mars kommer du få tillbaka pengar redan i början av april!

Vill du veta hur ett avdrag fungerar? Det kan du läsa om här

Kommer du få tillbaka pengar?