Jean-Claude Arnault antastade kronprinsessan Victoria

Nu avslöjar SvD att Jean-Claude Arnault ska ha antastat kronprinsessan Victoria under en sammankomst i Akademiens villa på Djurgården i Stockholm. Enligt tre olika källor ska kulturprofilen ha tagit Victoria på rumpan.


Nu avslöjar SvD att kronprinsessan Victoria ska ha antastats av kulturprofilen Jean-Claude Arnault. Ofredandet ska, enligt tre olika källor, ha skett under en sammankomst i Akademiens villa på Djurgården i Stockholm.

De tre källorna ska vara nära och i Akademien och berättar att de såg Jean-Claude Arnault lägga sin hand på kronprinsessan Victorias rumpa, skriver SvD.

– Uppgifterna om och kring Jean-Claude Arnault som media rapporterat om sedan i höstas är skrämmande. Kungafamiljen står bakom metoo-initiativet. Just den här uppgiften har jag inte möjlighet att kommentera, säger hovets informattionschef Margareta Thorgren till SvD.

Det har också kommit fram att Horace Engdahl, medan han jobbade som Svenska Akademiens ständige sekreterare, fick som uppgift att se till att kronprinsessan Victoria inte hamnade ensam med Jean-Claude Arnault vid mottagningen efter Akademiens högtidssammankomst i december 2006. Uppgifterna kommer ifrån två oberoende källor, enligt SvD.

Jean-Claude Anault nekar

Björn Hurtig, Jean-Claude Arnaults advokat, menar att informationen inte stämmer och meddelar att Jean-Claude Arnault nekar händelsen ägt rum. 

"Min klient förnekar bestämt det som påstås och menar att detta endast är illvilliga rykten med ett enda syfte; att svärta ner och skada honom" skriver han i en kommentar till SvD

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev
/