Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

23-årige modellen Suzel attackerades av väns hund

- 13/05/2018, 21:42 -

På nyårsafton attackerades 23-åriga Suzel Mackintosh, helt oprovocerat, av en väns hund. Nu berättar hon om den brutala och skrämmande attacken – som lämnat henne ärrad för livet.

23-åriga modellen Suzel Mackintoshs nyårsafton, årskiftet till 2018, är en hon kommer komma ihåg för livet – och inte av en bra anledning. 

Det var när hon åkte till Australien med några vänner för att campa under nyårsdagen som en i resesällskapets hund, en amerikansk staffordshire terrier, helt oprovocerat attackerade hennes ansikte. 

Under dagen hade de lekt med hunden och ingen hade reagerat på ett annorlunda beteende. Under natten fick hunden sova i deras bil. När Suzel dagen efter skulle hämta något ur bilen gick hunden till attack. 

– Jag gjorde inget för att provocera den, säger Suzel till Daily star.

Suzel attack hund
Suzel innan attacken. Bildkälla: Facebook

Sällskapet befann sig långt ifrån närmaste sjukhus och täckningen på telefonen var svag. Men tillslut lyckades de ta sig till hjälp. 

Till The daily star berättar modellen att så fort attacken skedde så var det som att hon gav upp alla tankar och drömmar om att lyckas som modell. 

– Jag trodde att mina drömmar var förstörda, att någon skulle älska mig igen. 

Skadan på ansiktet var stort och hon fick ligga på sjukhus i en vecka för behandling men också för plastikkirurgi – för att rädda så mycket av det tidigare utseende som möjligt.

Hundattack
Suzel efter olyckan. Bildkälla: Facebook

Men trots att tiden efter olyckan varit svår och hennes ansikte aldrig blir sig likt igen, med stora märkbara ärr, så bestämde sig Suzel för att ändå inte ge upp modellkarriären. 

Med hjälp av en vän spelade hon in en video med sin historia, som i nuläget har över 2 miljoner visningar. Och det verkar som att drömmen ännu kan komma i uppfyllelse. 

Även om många kommentarer på sociala medier varit elaka så håller Suzel humöret uppe, skriver The daily star.

– Jag vill att kvinnor ska veta att vad som än händer så kan du alltid göra det du vill göra, säger hon till The daily star.

Suzel hundattack
Suzel efter plastikkirurgi. Bildkälla: Facebook

TV: Hunden Terry blev dödad på promenaden med rastningsfirman

Läs också om Bethany som dödades (!) av sina hundar på en promenad

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.