Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Nikki lägger 1 000 kronor på smink varje dag – anmäldes till Lyxfällan

Nyheter | 24/05/2018 17:17

Nikki, 24, drömmer om att bli Youtubestjärna. För att nå drömmen lägger hon enorma summor på smink och kläder, men hon har ingen lön. Istället tar hon lån och har nu över 700 000 i skulder. Hennes pappa fick nog och anmälde henne till Lyxfällan.

I veckans avsnitt av Lyxfällan får vi träffa 24-åriga Nikki som just nu är arbetslös men drömmer om att bli Youtubestjärna. 

– Det är inte direkt någon svensk Youtuber som bara håller på med smink och kläder, så det är vad jag tänker satsa på, säger Nikki i programmet. 

Hon har ett stort intresse för kläder och smink, därför lägger hon enorma summor på skönhet och mode varje månad. När hon spenderade som mest kunde hon lägga hela 1 000 kronor på smink om dagen. 

Hennes liv har dock inte alltid varit lika lätt. Just nu bor hon med sin pojkvän, men innan det bodde hon i sin bil under en period. Nu är hon rädd att hennes pojkvän ska lämna henne på grund av hennes oansvariga beteende. 

– Nu har jag ingen bil längre så det alternativet finns inte, säger Nikki i programmet. 

Totalt har Nikki 715 000 i skulder, och strax över 400 000 av dem ligger hos Kronofogden. Varje månad går Nikki back 43 900 kronor och den största delen av hennes pengar går åt till att betala av de många lån hon tagit. 

Nikki berättar i Lyxfällan att hon tagit lån för att kunna betala hyra, mat och annat för att kunna överleva men att hon även passat på att låna lite extra varje gång för att unna sig. 

Det är Nikkis pappa som anmält henne till Lyxfällan eftersom han tycker att hon behöver professionell hjälp för att kunna ta sig ur sin nuvarande situation och komma på fötter igen. 

Se ett klipp från Lyxfällan i spelaren ovan. 

Lyxfällan sänds torsdagar 20:00 på TV3 och Viafree. 

Kommer ni ihåg när Paulina "Paow" Danielsson tvingades söka till Lyxfällan? Paow hade nämligen glömt att jobba. Det kan du läsa mer om här.  

Lägger du mycket pengar på smink?