Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Angelica om mystiska överraskningen i brevlådan: "Blev så chockade"

Nyheter | 02/07/2018 14:01

När Angelica och hennes sambo Christoffer kom hem på söndagen fick de en chock när de tittade ner i brevlådan. För där låg det 422 kondomer och hur de kom dit är fortfarande ett mysterium.

Det var under söndagen som Angelica Henriksson, 21, och hennes sambo Christoffer, 22, fick sig en rejäl chock. När paret kom hem så gick sambon förbi brevlådan för att kolla om de hade fått någon post.

Men det var inte post han hittade i brevlådan.

– Jag hör att han skriker "hela brevlådan är full med kondomer" och jag trodde att han skämtade. Så jag gick fram och tittade och den var verkligen fylld med kondomer. Jag blev rädd att det var använda först, men de var oanvända, berättar Angelica för Nyheter24.

Paret hittade kondomer i brevlådan
Paret hittade 422 kondomer i brevlådan. Bildkälla: Privat

När de kom in så räknade Christoffer kondomerna och det visade sig att det var över 400 stycken, 422 för att vara exakt. Paret tänkte direkt att det var någon av deras vänner som skämtat med dem så de började ringa runt och fråga. Men ingen av deras vänner hade gjort det och det är fortfarande ett mysterium. 

– Vi tänkte att det kanske var något företag som ville dela ut reklam? Det var så sjukt! Men det var bara kondomer och inget mer. Vi räknade ut lite snabbt vad det kostar och det var ju över 700 kronor, så det var ju inte ett billigt prank. 

Angelica berättar att hon också tänkt om det skulle kunna vara någon sommarjobbare som delat ut och sedan gett ut och lagt alla i en och samma brevlåda. Men ingen har hört av sig.

Angelica och Christoffer
Angelica och hennes sambo Christoffer. Bildkälla: Privat

– Vi blev så chockade, det var ju så konstigt. Tänk om det händer igen? Nä, det måste ha blivit något fel. 

Samma kväll så delade Angelica med sig av händelsen i en stor grupp på Facebook, där hon möttes av mycket skratt. Det slutade också med att alla kondomerna skickades till Stockholm, till en tjej som höll på med studentevent. 

– Att tyckte att det var roligt och skrattade. Flera skrev att de ville ha några kondomer men ja, det var en riktigt rolig grej, säger Angelica till Nyheter24 och skrattar.  

Du kanske också vill läsa om Emmas 25-årsfest som slutade i kaos. Här kan du läsa om hennes pappas fantastiska prank.

Har du varit med om någon liknande?