Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Emmas 25-årsfest slutade i kaos – se pappans fantastiska prank

- 23/05/2018, 18:58 -

När Emma Hofvander hade 25-årsfest så fick hon ett kuvert fullt av pengar från sin pappa. Något som ingen kunde förutspå var vad som skulle hända med kuvertet. Förutom Emmas pappa.

Det var i lördags som Emma Hofvander hade sin 25-årsfest tillsammans med familj och vänner. Under festen, som hölls i Emmas mammas trädgård, anlände Emmas pappa Thomas

För Nyheter24 förklarar Emma att hon brukar få en slant av sin pappa när hon fyller år, och att han även denna gång kom in till trädgårdsfesten med ett kuvert i handen. 

Kuvertet var fäst i en vacker hjärtformad heliumballong, och med tanke på att det var just ett 25-årsfirande som gällde, kan man också spekulera kring ifall kuvertet var lite tyngre än den hade varit under tidigare födelsedagar. 

Du kanske känner på dig vad som väntar. 

När Emma fick syn på sin pappa gick de båda in för en kram. Och det var då, det som inte fick hända, hände. 

– Han kramar om mig och säger grattis. Och då ser jag i ögonvrån att ballongen flyger iväg, säger Emma.

Emma Hofvander.
En bild på Emma. Bildkälla: Privat

Ballongen, och ännu viktigare, kuvertet med Emmas 25-årspengar glider ur Thomas hand och påbörjar en galen färd över trädgården.

Av en slump hade Olivia Friberg, som är nära vän till Emma, mobilen framme och lyckades fånga hela händelseförloppet – och inte minst kaoset som bröt ut.

–  Jag tänkte att det skulle vara mysigt på hennes 25-årsdag att ha det filmat när hennes pappa kom, det var bara ren tur att jag filmade, säger Olivia. 

I videospelaren ovan kan du se hela händelseförloppet!

Alla försöker nu få tag på den skenande ballongen som flyger över gården. Men efter bara några sekunder så är det tydligt att det kommer att vara omöjligt, för den röda ballongen har nu påbörjat en färd upp mot himlen – tillsammans med Emmas presentkuvert. 

Verkligen inte det man vill ska hända när man fyller 25 år. 

Men allt är inte som det verkar. 

Det är faktiskt så att någon på festen lyckades genomföra ett riktigt bra prank – och den personen är Emmas pappa Thomas. Det hela var nämligen en väluttänkt plan från Thomas håll. 

– I slutet av videon säger pappa ”nej kom här ska du se, det är bara en ballong.” och kramar om mig. Varpå jag drar en lättnadens suck och säger ”jag tänkte mest för din del.”, förklarar Emma. 

I själva verket var kuvertet som flög iväg med ballongen tomt och Thomas hade det riktiga kuvertet kvar. 

Några som dock inte fick ta del av den informationen förrän långt senare var Olivia och Emmas syster – som hade börjat planera en bilfärd för att få tag på ballongen. 

– Hennes syster sprang för livet och jag tänkte ta bilen och köra efter. Sen kom jag på att bilen inte kunde flyga oavsett, så det skulle ju vara omöjligt, skrattar Olivia.  

Ja, slutet gott allting gott som man brukar säga. Men det man kan undra är ju vart ballongen tog vägen. 

Om du någon dag hittar en hjärtformad ballong med ett kuvert knutet när du är ute och går, så vet du varför. 

Se hela pranket i videospelaren ovan!

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Brukar du dra prank på dina familjemedlemmar?