Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här friar Mikel, 26 – mitt under inspelningen av Lyxfällan

- 28/08/2018, 15:51 -
Mitt under inspelningen friade Mikel.

Mikel bestämde sig för att fria till sin flickvän under inspelningen av Lyxfällan.

TV3/ montage

Den ekonomiska delen av livet ser inte ljus ut för Mikel och Emmis om tvingats söka till Lyxfällan när de insett att de inte har någon kontroll på sina skulder. Men när budgettavlan presenteras händer något oväntat.

Lyxfällan är programmet där svenskar som har en riktigt kass ekonomi får hjälp av experter på ekonomi och beteende för att försöka styra upp situationen de hamnat i. Nu är det dags för premiären av den nya säsongen och programmet drar minst sagt igång med dunder och brak. 

Dramatik är vi vana vid när det gäller Lyxfällan, vi minns Nathalie som valde att hoppa av inspelningen och utbrottet som Jesper stod för när han fick för sig att han skulle polisanmäla Lyxfällans programledare under inspelningen

Den här gången är det dock mycket gladare miner, trots att det kom som en chock för alla. 

Friar till flickvännen

I kvällens avsnitt får vi träffa Emmie, 22 och Mikel, 26 från Bjärnum som har ett skuldberg på över 120 000 kronor. Paret köper allt på avbetalning, till och med deras nyinköpta hundvalp. Dessutom lägger de stora summor varje månad på chips, snus, läsk, godis och pizza. 

Paret går back hela 18 900 varje månad. 

Men efter att Lyxfällans experter Magnus Hedberg och Magdalena Kowalzyk varit där och gjort vad de kan för paret har de äntligen lyckats skapa en budget som håller ihop. 

Då kommer den stora överraskningen. 

– Nu har vi en ljus framtid, och då tänkte jag faktiskt fråga dig en sak, säger Mikel till Emmie och går ner på knä framför budgettavlan. 

Han fortsätter:

– Vill du gifta dig med mig? frågar han Emmie som blir helt chockad över vad som händer. 

Se i klippet här nedan vad hon svarar på Mikels fråga: 

Lyxfällan sänds tisdagar 20:00 på TV3 och Viafree. 

I Lyxfällan har vi sett en hel del speciella fall genom åren. Ett som vi minns särskilt mycket är Fredrik som tvingades söka till Lyxfällan efter att han hade tappat bort tre bilar. Kolla också in när Magnus Hedberg svarade på vad man egentligen får för att vara med i Lyxfällan

Skulle du vilja fria i TV?