Tjej som ser förvånad ut/Bild på Gekås Ullared
Gekås Ullared kommer förlänga öppettiderna och bli ännu större - Foto: Shutterstock/Bertil Ericson/Scanpix/TT

Nu blir Gekås Ullared ännu större – och får längre öppettider

Den 29 augusti öppnar en ny butiksyta på Gekås Ullared och som om det inte vore nog så kommer varuhuset även att få nya, större kundvagnar och ha öppet länge. Hur bra är inte det?


Gekås Ullared är något nästan alla måste besöka och uppleva åtminstone en gång under sin livstid. För oavsett om du gillar shopping, så verkar det vara en upplevelse i sig. Har du tur kanske du träffar på Morgan och Ola-Conny? 

Men ska du dit framöver så kommer du nog bli glad, för Gekås kommer nämligen att bli mycket större. Den 29 augusti kommer en ny butiksyta på 3 300 kvadratmeter att öppna. Ännu mer hemtextiler, heminredning och belysning kommer man att hitta där.

– Den nya delen skapar samtidigt möjligheten att samla allt som tillhör julen i en gigantisk julmarknad, säger Boris Lennerhov, VD, i ett pressmeddelande. 

Men det är inte allt nytt som händer, för Gekås kommer även att få större kundvagnar så du kan shoppa loss rejält. Hela 50 liter mer än de tidigare kundvagnarna kommer de nya vagnarna att rymma. 

Öppet längre 

Som om inte det vore nog med nyheter så kommer butiken även att förlänga sina öppettider under höstens fredagar och lördagar i oktober och november. Då kommer Gekås att hålla öppet till 22.00 på kvällen. Lyx va? 

– De senaste åren har det blivit lite för intensivt så för att slippa långa köer under toppdagarna blir det behagligare att handla färdigt i en lite mer luftig miljö, säger Boris Lennerhov.

År 2020 kommer en ny butiksyta på 12 000 kvadratmeter vara färdigbyggd. Då kommer säljytan på Gekås att vara lika stor om sju fotbollsplaner, alltså ungefär 47 000 kvadratmeter stort, skriver Gekås i ett pressmeddelande. 

Japp, du läste rätt. 47 000 kvadratmeter stort. 

Du kanske också vill läsa om 16 saker du nog inte visste om Gekås i Ullared? Då kan du läsa mer om det här.

På tal om att göra av med pengar på stora varuhus, vet du varför man alltid lyckas spendera så mycket pengar på Ikea? Om inte kan du läsa det här.

Har du varit på Gekås Ullared?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Här är Sveriges alla turer mot Natomedlemskap

Amorteringskravet: Så slår det mot bopriserna

Det skärpta amorteringskravet har inneburit en stor prispress på mindre lägenheter, enligt bostadssajten Hemnet. Det som förvånar är att det är så stor skillnad mellan de stora och mindre bostäderna, säger Erik Holmberg, analytiker hos Hemnet.

Martin Melin ångrar uttalandet om guccikepsar – utesluter inte Östermalm

1 timme sedan
Liberalernas talesperson i polisfrågor Martin Melin har ångrat sitt mycket kritiserade uttalande om kriminella och guccikepsar. I en intervju med Dagens ETC säger han ”Varsågoda medborgare".

Ungerns talman signerade Natoansökan

1 timme sedan
Det ungerska parlamentets talman har undertecknat ratificeringen av Sveriges Natomedlemskap. Men även presidenten ska skriva under.

Norge: Helikoptervraket bärgat ur havet

1 timme sedan
Den havererade helikoptern utanför Bergen i Norge har bärgats ur havet, meddelar norska haverikommissionen. Vraket kommer nu att fraktas med fartyg till en norsk marinbas i Bergen.

Lyxiga prispotten: Så mycket pengar får vinnarna i Vasaloppet 2024

2 timmar sedan
Vasaloppet 2024 äger rum den 3 mars och för de som lyckas ta sig upp på topp 15-placeringarna i tävlingen väntar lite skönt klirr i kassan – inte minst för de snabbaste åkarna förstås.