Tjej som ser förvånad ut/Bild på Gekås Ullared
Gekås Ullared kommer förlänga öppettiderna och bli ännu större - Foto: Shutterstock/Bertil Ericson/Scanpix/TT

Nu blir Gekås Ullared ännu större – och får längre öppettider

Den 29 augusti öppnar en ny butiksyta på Gekås Ullared och som om det inte vore nog så kommer varuhuset även att få nya, större kundvagnar och ha öppet länge. Hur bra är inte det?


Gekås Ullared är något nästan alla måste besöka och uppleva åtminstone en gång under sin livstid. För oavsett om du gillar shopping, så verkar det vara en upplevelse i sig. Har du tur kanske du träffar på Morgan och Ola-Conny? 

Men ska du dit framöver så kommer du nog bli glad, för Gekås kommer nämligen att bli mycket större. Den 29 augusti kommer en ny butiksyta på 3 300 kvadratmeter att öppna. Ännu mer hemtextiler, heminredning och belysning kommer man att hitta där.

– Den nya delen skapar samtidigt möjligheten att samla allt som tillhör julen i en gigantisk julmarknad, säger Boris Lennerhov, VD, i ett pressmeddelande. 

Men det är inte allt nytt som händer, för Gekås kommer även att få större kundvagnar så du kan shoppa loss rejält. Hela 50 liter mer än de tidigare kundvagnarna kommer de nya vagnarna att rymma. 

Öppet längre 

Som om inte det vore nog med nyheter så kommer butiken även att förlänga sina öppettider under höstens fredagar och lördagar i oktober och november. Då kommer Gekås att hålla öppet till 22.00 på kvällen. Lyx va? 

– De senaste åren har det blivit lite för intensivt så för att slippa långa köer under toppdagarna blir det behagligare att handla färdigt i en lite mer luftig miljö, säger Boris Lennerhov.

År 2020 kommer en ny butiksyta på 12 000 kvadratmeter vara färdigbyggd. Då kommer säljytan på Gekås att vara lika stor om sju fotbollsplaner, alltså ungefär 47 000 kvadratmeter stort, skriver Gekås i ett pressmeddelande. 

Japp, du läste rätt. 47 000 kvadratmeter stort. 

Du kanske också vill läsa om 16 saker du nog inte visste om Gekås i Ullared? Då kan du läsa mer om det här.

På tal om att göra av med pengar på stora varuhus, vet du varför man alltid lyckas spendera så mycket pengar på Ikea? Om inte kan du läsa det här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du varit på Gekås Ullared?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Nu kan du spara anhörigs DNA – efter döden – i ett smycke

Fejkade ID-kort för 45 kronor – direkt i mobilen

Minderåriga använder sig av olagliga appar för att köpa snus och andra varor med åldersgräns. Apparna efterliknar BankID-varianter som Freja och är trovärdiga, och går att köpa för 45 kronor. Då får användaren ett fejkat ID-kort direkt i mobilen som är nästan perfekta kopior.

Voi rasar på Fröken Snusk: "Samtal från våra advokater"

Konflikten mellan Fröken Snusk, Rasmus Gozzi och elsparksbolaget Voi är ett faktum. Efter Gozzis hån mot företaget slår Voi tillbaka: – Gozzi Records kan förvänta sig ett samtal från våra advokater.

Försvaret kallas till samtal efter flygincident

Regeringen har kallat Försvarsmakten till samtal om kommunikation kring flygvapnets incidentberedskap, rapporterar SVT Nyheter.

Cloetta stoppar hundratals ton godis – kan innehålla hälsofarliga ämnen

Godistillverkaren Cloetta stoppar försäljningen av hundratals ton chokladgodis efter. Anledningen är att produkterna innehåller palmolja med potentiellt hälsofarliga ämnen.

Lyft för amerikansk försvarsjätte

1 timme sedan
Amerikanska försvarsjätten Lockheed Martin lyfte försäljningen med 14 procent under första kvartalet. Fler leveranser av flygplan av typen F16 och F35 och missilsystem bidrog till det.