Ett inbrott har skett i en lagerlokal vid Arlanda flygplats.
Påä måndagsmorgonen skedde ett inbrott i en lagerlokal i Arlanda. - Foto: Foto: Stina Stjernkvist / TT, Unsplash (Montage)

Stort inbrott vid Arlanda flygplats – 6,5 miljoner kronor saknas

På måndagsmorgonen kom ett larm om ett inbrott i en lagerlokal vid Arlanda flygplats. Enligt polisen har ett flertal personer kommit över ett byte värt cirka 6,5 miljoner kronor.


Klockan 03.10 på måndagsmorgonen fick polisen in ett larm om att ett inbrott skett i en lagerlokal vid Arlanda flygplats, skriver Aftonbladet. Ett flertal personer ska ha forcerat en grind när flygplatsen och på så sätt tagit sig in. 

– Det blir alltid ett extra stort pådrag när det gäller Arlanda. Men det hela handlar om ett inbrott i en lagerlokal, säger Tomas Ibstedt, vakthavande befäl vid Stockholmspolisen till Aftonbladet. 

Det är fortfarande oklart exakt vad som stals men enligt uppgifter till Aftonbladet har stöldgodset ett värde av saftiga 6,5 miljoner kronor. Efter inbrottet ska individerna ha flytt från platsen i två mörka Audibilar. 

Pratar med vittnen

Polis är på plats vid lagerlokalen och pratar med vittnen för att få en klarare bild av vad som hänt. Man söker också efter de försvunna bilarna, en jakt som försvårats på grund av att gärningspersonerna slängt ut fotanglar vid platsen.  

Under söndagen larmades polis om ett trippelmord på en småbarnsfamilj i Göteborg. Polisen har anhållit familjens 38-åriga far. Läs mer om det här.

Den 19 Augusti larmades spanska polis om att en svensk man skadats, och en annan mördats, i en villa i Malaga. Polisen riktade snabbt sina misstankar mot tre svenska män och snart nystades ett brutalt tortyrdrama upp. Läs mer om det här. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Spikas upp på kors – för att fira påsk

Återupptar miljonstöd till Ibn Rushd – M rasar

Det rödgröna styret i Stockholm har beslutat att betala ut fyra miljoner till det kritiserade studieförbundet Ibn Rushd. Folkbildningsrådet ser inga hinder att stötta organisationen. Men Moderaterna i staden rasar.

45 omkom i bussolycka – ett barn hittat vid liv

Minst 45 människor har omkommit i en bussolycka i Sydafrika. Bussen körde av en bro på ett bergspass under torsdagen, störtade 50 meter ned i en ravin och fattade sedan eld.

Kosttillskott återkallades – flera döda

Flera dödsfall och ett hundratal sjukdomsfall i Japan kopplas till ett kosttillskott – ett rött ris – som nyligen har kallats tillbaka från butikerna.

Inte bara trevligt med påsk? "Då kan det vara värt sura miner"

1 timme sedan
Påskfirandet är dessvärre inte lika trevligt för alla. Att återse familj och släkt kan betyda olika saker för olika människor. Nyheter24 har pratat med en psykolog om hur man kan hantera oron inför påskfirandet.

Här är tio korta utbildningar – med månadslön på minst 44 000 kronor

1 timme sedan
Sugen på nytt jobb, men mindre sugen på en lång utbildning? Här är tio korta utbildningar som leder till jobb med snittlön på minst 44 600 kronor i månaden.