Trippelmord i Frölunda – två små barn och en kvinna döda

Tidigare idag hittades två barn och barnens mamma mördade i en lägenhet i Frölunda. Nu har polisen gripit familjens far.


Tidigt på söndagsmorgonen larmades polisen till en lägenhet i Göteborg. Larmet kom in klockan 04.51 och när polisen anlände till platsen hittades en kvinna och två små barn döda. På plats fanns även familjens far som nu anhållits misstänkt för morden

Den 38-årige mannen larmade själv polisen. 

Den 38-åriga mannen är anhållen som misstänkt för trippelmordet på sin familj.

– Han ringde och sa att han tagit livet av dem, och han greps på plats i lägenheten, säger Thomas Fuxborg vid polisen till Aftonbladet.

De två barnen var båda yngre än två år och hittades döda i en säng i lägenheten. Den 38-åriga mannen greps på plats i lägenheten och anhölls sedan av jouråklagare efter förhör.

Motivet

Polisen har valt att inte kommentera om den 38-årige mannen uppgett något motiv till dem. Men de säger att han berättar i förhör om "vad som har hänt".

– Han har berättat att han hade en normal kväll, sen greps han av panik, säger en källa med god insyn till Aftonbladet.

– Vi har pratat med honom och i det inledande förhöret delgavs han misstanke för det han gjort, mord i tre fall. Vi har hans uppgifter som han lämnat, och sen får vi se vad teknikerna kommer fram till via undersökningen, säger Fuxborg.

Skadade sig själv

Enligt uppgifter till Aftonbladet ska mannen även ha skadat sig själv. Polisen har spärrat av lägenheten och genomfört en brottsplatsundersökning. Man har även påbörjat dörrknackning för att få en bättre bild av händelsen. Alla anhöriga har underrättats.

Den 19 Augusti larmades spanska polis om att en svensk man skadats, och en annan mördats, i en villa i Malaga. Polisen riktade snabbt sina misstankar mot tre svenska män och snart nystades ett brutalt tortyrdrama upp. Läs mer om det här

Läs även: Man hittad skjuten i skog – nu söker polisen "joggande kvinna"

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!