Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bianca Ingrosso om hatet efter marijuana​kommentaren

Nyheter | 20/09/2018 09:34

Tidigare gästade Bianca Ingrosso Breaking News med Filip och Fredrik. När hon fick frågan om Sverige borde legalisera marijuana​ svarade hon ja och hatet från svenska folket blev stort. Nu berättar hon om hatet efter kommentaren.

Bianca Ingrosso, 23, är Youtubern, bloggaren, influencerprofilen och TV-stjärnan som har många bollar i luften. 

Hon jobbar minst sagt hårt då hon också bland annat driver podcasten ” Har du sagt A får du säga B” med bästa vännen Alice Stenlöf, designat en smyckeskollektion för Guldfynd, lanserat parfym och utformat datorfodral. 

Tidigare har hon berättat att hon har känt av den stress hon lever under – i november 2017.

– Jag har aldrig sagt att jag har gått in i väggen eller är utmattad. Jag säger bara att jag är på god väg att komma dit. Jag säger nej till massor av samarbeten, tv-förslag, intervjuer, plåtningar och så vidare varje dag men väljer att tacka ja till det jag själv gillar och som jag tror ni skulle älska, skrev Bianca tidigare på sin blogg.

Nu i somras var Bianca nära att vilja ”lägga ner allt” då hon fick många hatkommentarer på sin blogg och Instagram.

"Jag får skit för absolut VAD JAG ÄN SÄGER OCH GÖR och jag har totalt tappat suget för att uppdatera er här tyvärr", skrev Bianca tidigare på sin blogg.

Breaking News med Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso gästade tidigare Breaking News med Filip och Fredrik. Bildkälla: Breaking News

I torsdagens program av Wahlgrens Värld kommenterade Bianca hatet efter henens marijuanakommentar i Breaking News med Filip och Fredrik. 

Filip frågade då Bianca om Sverige borde legalisera marijuana.

– Det är ju lagligt i USA och Amsterdam. Jag har aldrig testat droger, men med åldersgräns ja, svarade Bianca i Breaking News. 

Det blev en hatstorm från svenska folket mot Bianca för hennes svar. 

– Jag är ju inte mediatränad för fem öre. Så de ställer ju en sådan fråga för att de vill ha ett sådant svar av mig. Och så går jag på den och tänker mig kanske inte riktigt för, sa hon i Wahlgrens Värld. 

Även om hatet har varit stort mot Bianca så gick hon ut på sin blogg att kommentarerna inte ska få påverka henne.

Wahlgrens värld sänds torsdag den 20 september 21:00 på Kanal 5 och Dplay.

Kollar du på Wahlgrens Värld?