Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här är nya "nyttiga" ostbågarna och jordnötsbågarna

Nyheter | 19/09/2018 18:52

Ett nytt märke på marknaden lanserar nu "nyttiga" snacks fulla med protein. Vi har testat nyheterna från Snackbros och se om de är lika goda som vanliga och onyttiga snacks.

Chips och andra snacks som är nyttigare än vad man brukar hitta i butikernas chipshyllor har verkligen slagit igenom. Allra populärast har linschipsen blivit men efter deras genomslag har många försökt skapa liknande produkter. 

Nu är det dags för ett nytt märke att ge sig in i leken, de heter Snackbros och har kommit med två nyheter. Det är ostbågar och jordnötsbågar som ska vara "nyttiga" och innehålla en massa protein. De är dessutom ekologiska. 

Nyheter24 har testat de nya snacksen för att se om de är ett tillräckligt bra substitut för de mer traditionella föregångarna. 

Snackbros
De nya snacksen. Bildkälla: Instagram/snackbrossweden

– De har en liten eftersmak av popcorn, säger testpanelens Alice Kleiva om ostbågarna. 

Agnes Källén som också är en del av testpanelen håller med om att ostbågarna saknar lite vad gäller smak, men hon är mer positivt inställd till jordnötsbågarna. 

– Absolut, dessa gillar jag mycket, säger hon. 

Sebastian Lundgren från testpanelen är konfunderad över bågarnas form, och menar att de inte riktigt är bågar. Men vad gäller smaken är jordnötsbågarna en favorit för honom också. 

– De är väldigt lika vanliga jordnötsbågar i smaken, kanske lite för lite salt, säger Sebastian. 

Se hela testet i klippet ovan. 

Kolla också in när vi testade den nya veganska "blodiga" burgaren – det testet hittar du här.