Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Gör Lina årets läskigaste halloweensmink ? Kolla själv!

- 17/10/2018, 22:41 -

Lina Jonsdotters halloween-sminkningar har blivit galet populära, och de är verkligen sjukt läskiga. Kolla in fler bilder och få reda på hur du själv lyckas med sminket på halloween här.

Snart är halloween här och det är verkligen dags att börja fundera på vad du ska klä ut dig till på halloweenfesten. Kommer du köra något enkelt som ett lakan med hål för ögonen eller gå all in med fejk-sår och linser?

Lina Jonsdotter kommer som vanligt gå all in. Hennes halloweensminkningar har blivit sjukt populära och de är verkligen något extra. Vem som helst skulle kunna få mardrömmar av att titta på dem. 

Halloweensminkning
En av Linas sminkningar. Bildkälla: Instagram/ljonsdotter

Hennes tutorials har fått stort genomslag på Youtube där ett av de populäraste klippen fått över en miljon visningar. Hon har lyckats bli så bra på sminkningarna helt på egen hand. 

– Jag är helt självlärd sen 2016 då jag testade första gången. Jag är ingen utbildad makeupartist, men har alltid älskat att måla och sminkning är ju som att måla fast i ansiktet. Jag började kolla videos och lärde mig grunderna, säger hon till Nyheter24

Hennes personliga favorit bland sminkningarna hon gjort är en zombiesminkning från 2016, det är också den som fått flest visningar på hennes Youtubekanal. 

Zombie
Lina som zombie. Bildkälla: Instagram/ljonsdotter

Tips på hur man sminkar sig inför halloween

Vill du göra lika skrämmande sminkningar som Lina? Här kommer hennes bästa tips för att lyckas: 

1. Våga sticka ut

Våga gå all in och var inte rädd för att ta på ett par coola linser, ha extra mycket blod eller lägga ner mycket tid på det du gör.

2. behöver inte vara dyrt

Har man inte råd att köpa grejer kan man alltid göra massvis själv. Även smink går att göra själv, har man inget fejkblod kan du till exempel ta mjöl, sirap och karamellfärg. 

3. Titta på tutorials

För att få lite inspiration eller veta hur man gör ett verklighetstroget sår, så finns det alltid att hitta.

Se flera av Linas riktigt skrämmande halloweensminkningar i klippet ovan. 

Behöver du mer inspiration? Kolla in läsarnas bästa halloweenkostymer från förra året

Ska du klä ut dig på halloween?