Linas halloweensminkningar har blivit väldigt populära.
Linas halloweensminkningar har blivit väldigt populära. - Foto: Instagram/ljonsdotter

Gör Lina årets läskigaste halloweensmink? Kolla själv!

Lina Jonsdotters halloween-sminkningar har blivit galet populära, och de är verkligen sjukt läskiga. Kolla in fler bilder och få reda på hur du själv lyckas med sminket på halloween här.


Snart är halloween här och det är verkligen dags att börja fundera på vad du ska klä ut dig till på halloweenfesten. Kommer du köra något enkelt som ett lakan med hål för ögonen eller gå all in med fejk-sår och linser?

Lina Jonsdotter kommer som vanligt gå all in. Hennes halloweensminkningar har blivit sjukt populära och de är verkligen något extra. Vem som helst skulle kunna få mardrömmar av att titta på dem. 

En av Linas sminkningar. Bildkälla: Instagram/ljonsdotter

Hennes tutorials har fått stort genomslag på Youtube där ett av de populäraste klippen fått över en miljon visningar. Hon har lyckats bli så bra på sminkningarna helt på egen hand. 

– Jag är helt självlärd sen 2016 då jag testade första gången. Jag är ingen utbildad makeupartist, men har alltid älskat att måla och sminkning är ju som att måla fast i ansiktet. Jag började kolla videos och lärde mig grunderna, säger hon till Nyheter24

Hennes personliga favorit bland sminkningarna hon gjort är en zombiesminkning från 2016, det är också den som fått flest visningar på hennes Youtubekanal. 

Lina som zombie. Bildkälla: Instagram/ljonsdotter

Tips på hur man sminkar sig inför halloween

Vill du göra lika skrämmande sminkningar som Lina? Här kommer hennes bästa tips för att lyckas: 

1. Våga sticka ut

Våga gå all in och var inte rädd för att ta på ett par coola linser, ha extra mycket blod eller lägga ner mycket tid på det du gör.

2. behöver inte vara dyrt

Har man inte råd att köpa grejer kan man alltid göra massvis själv. Även smink går att göra själv, har man inget fejkblod kan du till exempel ta mjöl, sirap och karamellfärg. 

3. Titta på tutorials

För att få lite inspiration eller veta hur man gör ett verklighetstroget sår, så finns det alltid att hitta.

Se flera av Linas riktigt skrämmande halloweensminkningar i klippet ovan. 

Behöver du mer inspiration? Kolla in läsarnas bästa halloweenkostymer från förra året

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Ska du klä ut dig på halloween?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Buss körde av bro i Sydafrika – 45 döda

Ryskt veto stoppar FN-övervakning av Nordkorea

Ryssland har stoppat förnyandet av en grupp FN-experter som övervakar internationella sanktioner mot Nordkorea.

Indiens opposition: Demokratin i fara

En knapp månad innan jättelandet Indien går till val har en av de ledande oppositionspolitikerna häktats. Flera protestmarscher har utlysts och en samlad opposition varnar för att demokratin står på spel.

Japansk blöjtillverkare satsar på vuxna

1 timme sedan
Antalet nyfödda barn i Japan är så få att en av landets blöjtillverkare väljer att hårdsatsa på sina vuxenprodukter i stället.

Ruttet påskägg för stockholmarna: Kommunchef tappade bort miljard

1 timme sedan
Nyheter24 har intervjuat Karin Wanngård, Socialdemokraternas finansborgarråd i Stockholms Stad om miljardförlusten i upphandlingen inom bland annat avloppssystemen under staden som tredubblats i pris från en halv miljard, till 1,4 miljarder. Chefen som godkände beslutet gick bakom ryggen på de valda politikerna. - Det som framkommit är oerhört allvarligt, säger Karin Wanngård, som får städa upp efter fadäsen.

Expert: Större risk för flygkrasch än broras

1 timme sedan
Brokollapsen i Baltimore har chockat en hel värld. Risken för en liknande händelse i Sverige är nästintill obefintlig, enligt Raied Karoumi, professor i brobyggnad. Risken för att ett flygplan skulle krascha in i Öresundsbron är nog större än en kollision med ett fartyg, säger han.