Fredag 25 Jun
Stockholm

Från SD-toppens konto: "Så drogar och våldtar man kvinnor"

Drinkar, Våldtäkt
Ett konto som tillhör bland annat en SD-topp har använts för att beskriva hur man drogar och våldtar kvinnor. Foto: Shutterstock (Montage)

Nu avslöjas det att ett konto tillhörande en SD-topp skrivit om hur man drogar, våldtar och misshandlar kvinnor. Vid flera olika tillfällen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Idag avslöjade Dagens Nyheter ett konto tillhörande en SD-topp beskrivit hur man gör för att droga och sedan våldta kvinnor – vid fyra olika tillfällen.

Personen i fråga, är enligt DN Sverigedemokraten Jonas Millard. Millard har erkänt att han står som ägare till kontot "SinX" på Flashback. Och det är just det kontot som använts för att beskriva hur man går till väga för att lyckas med de fruktansvärda, och olagliga, handlingarna. 

Tipsar om att droga kvinnor 

I ett inlägg från användarnamnet som publicerats 2011 skrivs: 

”En favorit är att bjuda på en ladydrink (Nitrazepam och vodka). Detta leder till att de blir mer avslappnade, och för den ovana mannen finns risk att misstolka detta som de totalt utslagna, men låt dig inte luras”. 

Med andra ord tipsas det om att droga kvinnor för att göra dem mer "avslappnade". Så pass "avslappnade" att man kan tro att de förlorat medvetandet.

Det fruktansvärda inlägget är långt ifrån det en där det används skrämmande språk när det talas om kvinnor. Sammanlagt finns ungefär hundra inlägg som bland annat handlar om sexköp, kvinnomisshandel och hur man skrämmer kvinnor. Istället för att använda ordet kvinna i inläggen används ofta ord som ”sliddjur”, ”horor” och ”hyndor”. 

Menar att kontot delas med andra

Millard själv menar att det inte är han som skrivit inläggen. Han erkänner att det var han som startade kontot, men menar att han gjorde det tillsammans med några kompisar. Och enligt honom han personligen skrivit mellan 10 till 50 av sammanlagt cirka 5 000 inläggen som gjorts under användarnamnet.

– Det fanns något inlägg om affärsverksamhet. Det kan ha varit något mer, jag har inte läst alla så det är svårt att säga. Jag har ju varit aktiv på forumet. Men gäller det ett sådant språkbruk som finns i vissa inlägg så är jag rätt säker på att jag inte har skrivit det. Jag uttrycker mig inte så som person. Sedan har det funnits en tid i mitt liv, då jag har haft mer pubertal humor. Och liksom agerat omoget och så, säger Jonas Millard till tidningen, säger Millard i en intervju med DN

Skickade våldtäktsdom till kollega: "Kul läsning"

2016 skickade Sverigedemokraten en våldtäktsdom till en kollega. I ämnesraden skrev han "kul läsning", något som Expressen då avslöjade. 

När han frågades varför han hade skickat domen till kollegan kunde han, enligt honom själv varken minnas domen eller att det faktum att han tyckte den var kul. 

– Jag vet som sagt inte vad domen handlar om, jag vet inte vad som skett, det här var flera år sedan. Jag vill gärna ha tid att titta på vad som hänt och vad som stått i den här domen och vad det handlar om. Sedan får jag väl återkomma, sade han då i en intervju med Expressen.  

Kommentera
Kopiera länk
Dela