21-åriga Nathalie. Missing People.
21-åriga Nathalie från Eksjö försvann i lördags. - Foto: Foto: Mikael Fritzon TT, Polisen

Försvunna Nathalie: "Ingen anledning att fortsätta räddningsinsatsen"

Det har gått tre dygn sedan Nathalie, 21, från Eksjö försvann. Det sista som hördes från henne var att hon klev på ett tåg till Malmö, men hon klev aldrig av. Nu väljer polisen att avsluta det storskaliga sökandet.


Det var i lördags som 21-åriga Nathalie från Eksjö satte sig på ett tåg mot Malmö, men aldrig kom fram. Sedan dess har hon varit spårlöst försvunnen. 

I en pressträff berättar nu polisen att det inte finns någon anledning att fortsätta räddningsinsatsen. 

– Den storskaliga insatsen att rädda liv är avslutad. Vi kommer att fortsätta i mindre skala, säger polisen Nils Rydberg.

Sammanlagt har 27 kvadratkilometer undersökts av hundpatruller, polisen, försvarsmakten och Missing People och frivilliga. 

Möjligheterna att hitta henne vid liv "ytterst begränsade"

Polisen berättar att man har sett Nathalie på övervakningsfilm, först i Nässjö och sedan i Eksjö. Men man vet inte varför hon rest från Nässjö till Eksjö. 

De tror att försvinnandet har skett av egen vilja och att möjligheterna att hitta henne vid liv är "ytterst begränsade".

Trots att de avslutar sökandet, säger de att det inte är omöjligt att Nathalie kan befinna sig i sökområdet som genomsökts av polis, Missing People och försvarsmakten. 

Läs mer om Nathalies försvinnande: 

Försvunna 21-åriga Nathalie – polisen utreder människorov

21-åriga Nathalie är försvunnen: "Behöver all hjälp vi kan få"

Nu släpper polisen nya bilder på försvunna Nathalie från Eksjö

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!