Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Skatteåterbäring 2019 – idag kan alla se sin deklaration

- 19/03/2019, 08:54

Missade du att ladda hem en digital brevlåda i tid i år? Inga problem. Idag kan du logga in på Skatteverkets hemsida och se din deklaration.

Snart är det skatteåterbäringens tid, och om man har lite tur så kan det innebära att det trillar in en slant på kontot. Men exakt hur mycket du får, eller måste betala tillbaka, får du bara veta säkert när du tagit en titt på deklarationen.

Idag kan du se din deklaration – utan digital brevlåda

Om du har e-legitimation kan du logga in på Skatteverkets hemsida och se din deklaration idag. 

De som använt sig av en digital brevlåda har kunnat ta del av deklarationen lite tidigare, från och med den 7 mars. Men nu är det alltså fritt fram, även för dig som inte använder dig av en digital brevlåda få en titt på vad som komma skall. 

Logga in på Skatteverkets hemsida med din e-legetimation för att se över deklarationen. Och allt ser ut som det ska kan du godkänna – eller också skicka in ändringar. 

Deklarerar du på papper? Då kan du få vänta lite till 

Pappersdeklarationer kommer att skickas ut fram till den måndagen 15 april och du har på dig till torsdagen den 2 maj att deklarera, enligt Expressen. 

Men när ska pengarna börja trilla in på kontot då? Det kan du kolla in här!

Kolla även in de 6 enkla avdragen du inte får missa

Tror du att du kommer att få tillbaka pengar?