Caitlin-Fladager-roker-cannabis-for-att-bli-en-battre-mamma
Caitlin Fladager röker cannabis för att bli en bättre mamma - Foto: Instagram/caitlinfladager

Caitlin röker cannabis varje dag – för att bli en bättre mamma

Caitlin Fladager från Kanada har länge kämpat med sitt psykiska mående. För att komma till bukt med problemet har hon börjat röka cannabis, något hon menar gör henne till en bättre mamma.


"Jag röker varje kväll efter att jag har lagt barnen – det gör mig till en bättre förälder", så skriver Caitlin Fladager från Vancouver, Kanada, i ett ärligt Instagram-inlägg. 

Men inte alla tycker att det Caitlin gör är rätt – tvärtom är många oroliga för 23-åringens barn, som är fyra respektive sex år.

Bildkälla: Instagram/caitlinfladager

"Okej att röka för att bekämpa ångest" 

Caitlin har enligt egen utsago kämpat mot psykisk ohälsa i flera år. Enligt henne har få saker hjälpt – förutom cannabis. 

"Det är okej att röka för att bekämpa ångest. Min har blivit SÅ mycket bättre sedan jag började röka", skriver Caitlin på Instagram. 

23-åringen hoppas att det i framtiden ska bli lika okej att röka en joint som att ta ett glas vin efter att barnen har somnat. Hon hoppas även att hennes Instagram-inlägg kan bidra till att bryta stigmat.

"Bättre mamma"

Caitlin menar att hon på många sätt har blivit en bättre mamma sedan hon började röka cannabis. Bland annat säger hon att hennes tålamod har förbättrats då hon numera sover om nätterna. 

Bildkälla: Instagram/caitlinfladager

Mixade reaktioner 

23-åringen avslutar sitt Instagram-inlägg med att skriva att man "kan vara en as bra mamma och ändå röka på". 

Ett påstående som har fått mixade reaktioner. Vissa håller med Caitlin och skickar både stöd och berättar om sina egna upplevelser av cannabis. 

Andra är dock mer kritiska och menar att hon är en dålig förebild för sina barn. 

Enligt lag gör dock Caitlin inget fel, både medicinsk- och rekreationsanvändning av cannabis är nämligen tillåtet i Kanada.

Läs även: Ben & Jerry's stora glassplaner: Cannabis-glass
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!