En man på en balkong besköts i natt. Arkivbild.
En man på en balkong besköts i natt. Arkivbild. - Foto: TT

Sköt mot balkong – misstänkt mordförsök

Under natten mot tisdag larmades polis efter att en lägenhetsbalkong hade blivit beskjuten i Kallhäll i Stockholm.


— En man befinner sig på en inglasad balkong på natten när det plötsligt avlossas ett skott mot balkongen. Han skadas inte och det är inte heller ett fullt genomslag genom rutorna, säger Daniel Wikdahl, presstalesperson på polisregion Stockholm.

Polisen har beslagtagit en hylsa på platsen och hållit förhör. Ingen har gripits.

Händelsen utreds som försök till mord.

TT
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Använde föreningens pengar till hyran – åtalas

Ölbryggeriet i konkurs på grund av dålig ekonomi

Det är tuffa tider för landets mindre ölbryggerier. Nu har ännu ett bolag försatts i konkurs på grund av bristande lönsamhet.

Allt om Dante Zia: Partner, längd och familj

Dante Zia är en svensk kock och programledare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Zia.

Två gripna – anklagas för spioneri för Ryssland

Två män har gripits i tyska Bayern, misstänkta för att ha spionerat för Ryssland och planerat bombdåd och mordbrand i Tyskland – bland annat mot en amerikansk militärbas. Syftet var enligt anklagelserna att undergräva Tysklands militära stöd till Ukraina.

Kan bygga upp Børsen – med hjälp av Paris

Danmark sörjer branden som fullständigt ödelagt en av Köpenhamns äldsta byggnader. Unika kulturvärden har gått upp i rök, men det finns hopp om återuppbyggnad av Børsen – med hjälp av Frankrike.

Minskad köttproduktion – stänger storslakteri

Den danska köttproducenten Danish Crown stänger ytterligare ett av sina slakterier. Beslutet att lägga ner anläggningen i Ringsted är en följd av en minskad grisproduktion i landet.