Londons borgmästare har fått oväntad uppmärksamhet.
1 av 5
Londons borgmästare har fått oväntad uppmärksamhet. - Foto: http://www.blottr.com/breaking-news/borisonawire-tribute-mayor-london
undefined
2 av 5
undefined - Foto: http://lockerz.com/s/230472769
undefined
3 av 5
undefined - Foto: http://dangleboris.wordpress.com/
undefined
4 av 5
undefined - Foto: http://dangleboris.wordpress.com/
5 av 5

Borgmästaren fastnade upphängd i lina - blev jätteskämt på nätet

När Londons borgmästare skulle fira landets första OS-medalj gick något fel. Nu har han blivit ett internationellt internskämt.


Ett av skälen till att det är så roligt när Sverige vinner i sport är att stockholmare får möjlighet att bada i fontänen på Sergels Torg utan att bli betraktade som hemlösa med god hygienhållning.

Detta firande ser emellertid annorlunda ut på olika platser i världen - i England, till exempel, är deras svar på fontänbad att stoppa flaggor i näven på sin borgmästare för att sedan låta honom åka linbana på offentlig plats. Iallafall var det så man reagerade i går, då värdlandet för årets sommar-OS tog hem sin första medalj. Tyvärr blev den annars mycket värdiga och uppburna ceremonin förstörd av ett oväntat tekniskt fel...


Ja, när borgmästaren av London, Boris Johnson, iförd en sober blå hjälm skulle fira det engelska roddlagets medalj fastnade han mitt på linan, och var tvungen att ropa på hjälp. 

Det tog inte lång tid för folket att få ner honom, men tillräckligt länge fick han hänga för att internet skulle få reda på det. 

Den oundvikliga följden var naturligtvis att Johnson blev ett mem, och under hashtaggarna #dangleboris och #borisonawire har hundratals bilder skapats i trenden. En blogg har skapats där bilderna samlas, och du ser dem bästa, handplockade av Nyheter24, ovan.
/
mem
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Mjölkjätte hackad – stopp i produktionen

Folklistan: Skicka fångar till andra EU-länder

Folklistan vill se ett EU-direktiv som gör det lättare att skicka dömda för att avtjäna straff i fängelser i andra EU-länder.

Polisen i Kristinehamn rapporterar om trafikolycka

"Olycka på E18 mellan Karlskoga och Kristinehamn.", skriver polisen på sin hemsida.

Svenskt nej till mer socialt i EU

Med EU-topparna Ursula von der Leyen och Charles Michel i spetsen konfererar EU-länderna om sociala frågor i belgiska La Hulpe i dagarna två.

Stockholm: Polisen rapporterar om brand

"Polis, ambulans och räddningstjänst är på väg till en lägenhetsbrand i Traneberg.", skriver polisen på sin hemsida.

Satt fängslad i 20 år – får 55 miljoner av staten

Viggo Kristiansen – dömd och sedermera frikänd för ett uppmärksammat mord på två flickor år 2000 – får 55 miljoner kronor av den norska staten.