En hand som håller en mobiltelefon och några av de nya emojisarna.
Apples nya uppdatering iOS 14.5 innehåller flera nya emojis. - Foto: Fredrik Sandberg/TT/Apple

Här är Apples nya emojis – efter senaste uppdateringen

Under måndagskvällen lanserade Apples nya iOS-uppdatering 14.5 för iPhone. Uppdateringen innehåller en rad nya funktioner – och flera helt sprillans nya emojis.


Med Apples nya iOS 14.5-uppdatering kan iPhone-användare nu bestämma själva hur mycket appar ska kunna spåra hur hur användaren rör sig mellan olika webbplatser och appar på sin mobiltelefon. 

Dessutom gör uppdateringen det möjligt att öppna sin iPhone med hjälp av en eventuell Apple Watch eller iförd munskydd via Face ID.

Apples nya emojis

Utöver dessa funktioner har sex nya emojis tillkommit, bland annat en kvinna med skägg och ett brinnande hjärta. 

Bildkälla: Apple

Möjligt att ändra hudfärg på par-emojis

Flera emojis har dessutom fått enskilda uppdateringar, vilka gör det möjligt att ändra hudfärg på en enskild "partner" i så kallade par-emojis. 

Bildkälla: Apple
/
Har du saknat någon av dessa nya emojis?
Senaste nytt

Oväntat stort fall för orderingången i USA

Experten: Lugn i räntestormen, husdrömmen springer inte ifrån dig

Priserna stiger 2024. Dessutom ökar tillgången på bolån nästa år och det kan bli flera räntesänkningar. Men stressa inte till bostadsmarknaden, tipsar SPP:s sparekonom. Husdrömmen springer inte ifrån dig. – Passa på att spara till insatsen, gå på visningar och när du hittar ett objekt– våga slå till, säger Shoka Åhrman.

Äldre par dog av sjukdom

Mordutredningen kring ett äldre par som hittats döda i Åsele kommun läggs ner. Den rättsmedicinska undersökningen visar att paret avled på grund av sjukdom, skriver polisen på sin sajt.

Ja till nya EU-regler om miljöbrott

Tuffare straff och mer likartad behandling i hela EU är tänkt att bli följden när nya miljöbrottsregler nu spikats av EU-parlamentet i Strasbourg.

Vasaloppet 2024: Tv-tider, rekord och resultat

Vasaloppet 2024 går av stapeln i början av mars. Nyheter24 reder ut några vanliga frågor som svenskarna googlar inför den anrika tävlingen.

G20-ministrar tror på global mjuklandning

Det har blivit allt troligare att den globala ekonomin är på väg att mjuklanda, enligt ett utkast till ett uttalande från regeringarna i G20-länderna.