Tisdag 15 Jun
Stockholm

Hela Nyheter24-redaktionen arresterade i New York

Hela redaktionen
1 av 7
Hela redaktionen. Foto: BBC
Matilda Andersson, reporter
2 av 7
Matilda Andersson, reporter. Foto: BBC
Miranda Karlsson, provjobbar på redaktionen
3 av 7
Miranda Karlsson, provjobbar på redaktionen. Foto: BBC
Jack Werner, internetreporter
4 av 7
Jack Werner, internetreporter. Foto: BBC
Johan Andersson, sportchef
5 av 7
Johan Andersson, sportchef. Foto: BBC
Henrik Eriksson, nyhetschef
6 av 7
Henrik Eriksson, nyhetschef. Foto: BBC
Quetzala Blanco, nöjesredaktör
7 av 7
Quetzala Blanco, nöjesredaktör. Foto: BBC

Året är 1864, och hela Nyheter24-redaktionen har åkt fast i New York. Åtminstone enligt bilderna från en ny BBC-reklamkampanj.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

NEW YORK. De kallade sig "The Sexiga Rubriker Bunch", och hade gjort sig ökända på den vilda webben för sina snabba citat och smaskiga avslöjanden om allt från laglösa bloggare till skenande politikerhjordar. Men till slut fick ordningsmakterna nog av det ständiga klicksmattrandet, och gjorde en raid. Resultatet blev att hela Nyheter24-redaktionen åkte in, en gång för alla. Nu är allt som hörs gallerskak, och någonstans i skymningen gnisslet då en gammal hederlig galge reses...

Detta åtminstone om man ska tro på bilderna ovan. Och det ska man naturligtvis inte. I stället är det resultatet av när er favoritnyhetssidas hela tjänstgörande redaktion gick in på BBCAmerica.com, och provade godiset i kampanjen för den nya dramaserien Copper. Den utspelar sig just i 1860-talets New York, och är skapad av Tom Fontana som tidigare bland annat stått för succéserier Oz. Kampanjen utrustar dig med äkta mugshots från den tidens kriminella, och du kan kombinera ditt eget ansikte med dem för att se hur din olyckligare dubbelgångare skulle se ut.

Hur skulle du se ut om du togs fast av dåtidens polismakter? Klicka här, och dela gärna med dig av resultatet i kommentarsfältet.

Kommentera
Kopiera länk
Dela