Onanikupp i Ivy League-universitetets bibliotek

En aspirerande Playboymodell som onanerar i skolbiblioteket. Nej, det är inte en students våta dröm - det är Ivy League-skolan Cornells mardröm.


NHL-stjärnans förra skola

Den högaktuelle svenske hockeybacken Douglas Murray, som just nu lockoutspelar i hockeyallsvenska Djurgården, är en av de som gått på Cornell-universitetet.

ITHACA. Normalt sett är Cornell-universitetet i New York fyllt av duktiga studenter och en del i så kallade "Ivy League", de åtta anrika skolorna på USA:s östkust. Men nu har skolan blivit känd för en tjej med helt andra talanger.

Ett amatörfilmat porrklipp dök i somras upp på nätet där en blond kvinna ses strippa och onanera inne i Cornell-universitetets bibliotek. Tidigare i veckan sipprade nyheten ut från skolans egna forum, Ezra Hub. Och skolan var inte sen att reagera. Presstalesmannen Claudia Wheatley har kallat klippet "riktigt äckligt".

– När jag var liten sa min mamma att vissa människor gör allt för uppmärksamhet. 50 år senare är jag fortfarande fascinerad av hur lågt folk kan sjunka, säger hon till The Cornell Daily Sun.

Aspirerande Playboymodell

Givetvis har klippet, som nu plockas ned på flera ställen, också skapat spekulationer kring vem den unga onanerande kvinnan är. Enligt Gawker är topptipset en 22-åring som kallar sig "Carmen Knight", arbetar som modell och har siktet inställt på att vara med i Playboy.

Filmen ska ha spelats in under sommaren när skolan är relativt tom på elever. Kvinnan ska inte vara student på Cornell.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!