Har du Sveriges äckligaste datorbord?

Nu letar Nyheter24, Fragbite och Hamsterpaj efter Sveriges äckligaste datorbord – en totalstädning står på spel!


Tävlingsvillkor

- Bilden du bidrar med måste vara din egen.
- Du vinner en tre timmar lång betald städning.
- Du måste uppge adressuppgifter för att kunna vinna.
- Vinnaren utses genom en öppen omröstning.
- Nyheter24, Fragbite och Hamsterpaj förbehåller sig rätten att diskvalificera tävlingsbidrag.

För några veckor sedan cirkulerade en bildserie på nätet föreställande ett antal olika skrivbord ocharbetsplatser. Det ovanliga med dem var att de alla var bland de äckligaste,mest ostädade och smutsiga platser vi någonsin sett.

Bilderna verkade alla komma från andra länder, och det fickoss att börja fundera: Återfinns den här nivån av äckel någonstans i Sverige?Snabbt insåg vi att det var omöjligt att veta utan att leta.

Så nu utlyser Nyheter24 tillsammans med Fragbite och Hamsterpajen tävling: den vars datorbord (alltså plats där man har och vanligen sitterframför sin dator) röstas fram som äckligast i Sverige vinner en tre timmars städningssession,betalad av oss.

Du skickar in ditt tävlingsbidrag, en bild på ditt datorbord (med antingen Nyheter24, Fragbite eller Hamsterpaj uppe på skärmen, så vi vet att datorn är din) tillsammans med information om dig, genom att gå in här. Du har en vecka på dig attbidra, och sedan sker omröstningen. I slutet av nästa vecka kommer en vinnarepresenteras, och en intervju genomföras med den lycklige.

Så: sitter du eller någon du känner vid Sveriges äckligastedatorbord och läser det här? Grattis, då kan det vara städat gratis vid den härtiden om två veckor. 

Må den äckligaste vinna!

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!