Söndag 28 Nov
Stockholm

Ny app: Skryt om dina sexuella erövringar

Appen för de grabbigaste grabbarna?
1 av 2
Appen för de grabbigaste grabbarna?. Foto: Faksimil
"Appen ska bli könsneutral". Jo men visst.
2 av 2
"Appen ska bli könsneutral". Jo men visst. Foto: Faksimil Playbook

Bilder och betyg på dina senaste engångsligg, att dela med polarna? Det låter som ett påhitt från den allra värsta grabbfilmen. Men det finns faktiskt en app för det.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Kom till på konferens

"Playbook" var ett av de mindre lyckade projektet som kom till i samband med PennApps 2013, en konferens där utvecklare samlats. Några av de andra apparna går att hitta här.

Är du en sådan där kille som mer än gärna skryter för grabbarna om dina sexuella erövringar? Kanske har du till och med några bilder på tjejerna i din telefon? Nu finns det faktiskt en app som passar dig som handen i handsken.

Med "Playbook" kan killar lägga upp bilder på tjejer de legat med, sätta betyg och få kommentarer från sina kompisar. Lite som en öppen app för det som skapade kravaller i Göteborg, alltså.

Basebollreferenser

För att vara extra tydlig finns en basebollplan där man kan visa hur långt man gått med respektive erövring. Allt med utgångspunkt från den klassiska amerikanska referensen till "first base", "second base" och så vidare.

En av de unga killarna bakom appen, David Fontenot, hävdar enligt Techcrunch att appen inom kort ska vara könsneutral. På hemsidan poserar dock en halvnaken Angelina Jolie och exemplet på mejladress där man registrerar sig är "heff@playboy.com".

Kommentera
Kopiera länk
Dela