Tisdag 30 Nov
Stockholm

"If I were a meme" – så näthånas Beyoncé

1 av 16
2 av 16
3 av 16
4 av 16
5 av 16
6 av 16
7 av 16
8 av 16
9 av 16
10 av 16
11 av 16
12 av 16
13 av 16
14 av 16
15 av 16
Det här var en av bilderna som Beyoncés stab ville ha bort från sajten.
16 av 16
Det här var en av bilderna som Beyoncés stab ville ha bort från sajten. Foto: Stella Pictures / Lionel Hahn

Beyoncé var inte förtjust i bilderna från Super Bowl och bestämde sig för att försöka ta bort dem. Det skulle hon inte ha gjort – nu hånas hon över hela internet.

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Obama hånades

Tidigare i veckan blev president Barack Obama utsatt för nätets skoningslösa invånare. Vita Huset publicerade en bild på Obama på skjutbanan med ett gevär i händerna. "Den här bilden får inte photoshoppas!", löd ordern. Internet lyssnade inte. Resultatet kan du se här.

Superstjärnan Beyoncé gjorde succé under Super Bowl och hyllades stort. Men efterspelet skulle komma att handla om några bilder som knappast blev som sångerskan tänkt sig. När stjärnan försökte få bort bilderna från nätet blev dock resultatet det motsatta.

Beyoncé blev snabbt ett meme och användare på forum som Reddit har turats om att håna henne. Sajten Buzzfeed valde att hylla sångerskans scenstil med ett mindre smickrande bildspel som inte föll Beyoncés publicist i smaken. 

– Det finns några osmickrande foton uppe på er sajt just nu, och jag undrar om ni kan byta ut dem. Jag är övertygad om att det finns några bättre bilder, skriver pressrepresentanten i ett mejl till tidningen – som Buzzfeed valde att publicera. 

I bildspelet ovan kan du se de bästa bilderna som nätet tillägnat Beyoncé.

Här kan du se stjärnan uppträda under Super Bowl:

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela