Melissa King (t h) poserar med miljardären Donald Trump efter segern i november.
1 av 2
Melissa King (t h) poserar med miljardären Donald Trump efter segern i november.
Porrklippet börjar med en kort intervju innan sexet. "Jag behöver pengarna", säger skönhetsdrottningen i videon.
2 av 2
Porrklippet börjar med en kort intervju innan sexet. "Jag behöver pengarna", säger skönhetsdrottningen i videon. - Foto: GirlsDoPorn.com

Skönhetsdrottningen lämnar tillbaka tiaran efter porrskandal

Skönhetsdrottningen Melissa King har blivit fråntagen sin tiara efter att en porrsajt publicerat en sexvideo med 18-åringen.
"Jag behöver pengarna", säger King i klippet.


Inte första Miss USA-skandalen

2005 avslöjades att en Miss USA-deltagare, också från delstaten Delaware, dömts för rattfylleri året innan. Hon tilläts fortsätta tävla.

1984 blev Vanessa Williams fråntagen sin Miss America-titel efter att det dykt upp nakenfoton på henne.

I november 2012 vann Melissa King titeln Miss Teen Delaware USA. Sedan dess har allt varit frid och fröjd – fram till i går.

Då publicerade nämligen sajterna GirlsDoPorn och HardSexTube en video, inspelad i somras, med en tjej som både låter och ser ut som Melissa King.

I videon säger 18-åringen att hon brukar ställa upp i skönhetstävlingar men gör porr för att hon behöver pengarna. Sedan har hon sex med en man framför kameran.

Melissa King förnekar att det är hon i videon, men har ändå beslutat sig för avsäga sig tronen.

– Jag kan bekräfta att Miss Delaware Teen USA-organisationen har mottagit en skriftlig uppsägning från Miss Kings advokat, säger tävlingens talesperson Dara Busch till USA Today.

Efter gårdagens avslöjande har Melissa King blivit ett hett namn i sociala medier. Nedanstående är tweets som hon antingen skrivit själv eller retweetat.

En videointervju med King som legat på Youtube sedan i somras, i princip utan visningar, har nu blivit populär. Och – självklart – skämtas det en hel del i kommentarsfältet.

"Jag gillar porrvideon bättre".

"Tiaror är fina men det är svårt att säga nej till en timlön på 5 000 dollar."


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

KD vill att fler EU-länder satsar på kärnkraft

Kvinna dömdes för mord – frias i hovrätten

Den kvinna som dömdes i tingsrätten för mordet på en annan kvinna frias nu helt i hovrätten, rapporterar Göteborgs-Posten.

S: Bevaka unga kriminella dygnet runt

Socialdemokraterna vill satsa 700 miljoner kronor på att punktmarkera ungdomar på väg in i grov kriminalitet.

Trump om Ukraina: Sätt fart, Europa

Varför ger Europa inte mer pengar till Ukraina, frågar USA:s expresident Donald Trump, och Republikanerna sannolika presidentkandidat i höstens val, på sin sociala medieplattform Truth.

Spindel, ostron och rävsvans: Här är de konstigaste föremålen som glömts i taxin

1 timme sedan
Att unna sig en taxiresa för att komma fram snabbare till destinationen är inte ovanligt. Det som däremot är mer ovanligt är föremålen som glöms kvar i taxin. Uber har listat de mest unika och vanligaste sakerna som lämnats kvar efter resan, både i Sverige och globalt.

Nio års fängelse för grova brott på hotell

1 timme sedan
Flera personer greps i en uppmärksammad polisrazzia på Skänninge stadshotell i september 2023. En 26-årig man som greps vid tillslaget döms nu för grovt narkotikabrott och människorov till nio års fängelse.