Sociala medier
Veckans hetaste tweets - Foto: Nyheter24

Dr Alban och blågult NYC – här är veckans hetaste tweets

Varje fredag listar Nyheter24 veckans mest retweetade och omtalade tweets. Här är vecka 9 – som bland annat innehåller en papperslös Palmemördare.


10. Dubbelmoralen i Kiruna

[removed][removed]

Angående det här med att man nu måste gömma även sin dator när Radiotjänst knackar på om man vill slippa avgift.

9. Mobbningssjälvmordet

[removed][removed]

Veckans mest retweetade inlägg handlade om Nyheter24:s tragiska artikel om nioåringen som begick självmord på grund av mobbning.

8. Mens vs. Messi

[removed][removed]

Som representant för killarna som pratar och skriver lite för mycket om Messi accepterar jag denna rimliga deal.

7. Alla hatar WyWallet.

[removed][removed]

David Batra hoppar precis som Maria Wetterstrand på anti-WyWallet-bandvagnen. Det visade sig att svenskarna inte tog emot en krånglig sms-betaltjänst så väl. Vem hade kunnat tro det?

6. Hästar finns inte på tallriken?

[removed][removed]

@Kattguld har nog missat att surfa in på Resumé i dag – hästköttförsäljningen raketökar nämligen efter skandalen. Kanske börjar svenskarna inse att det är orimligt att freda just hästen från våra tallrikar? 

5. Brace yourselves

[removed][removed]

Ugh. Nu när det mars vilket innebär två saker: att folk har på sig orimligt somriga kläder och att folk klagar på att folk har på sig orimligt somriga kläder.

4. 90 procent av Modo har födelsedag samma dag.

[removed][removed]

Av veckans mest retweetade var det här den mest otydliga. Hur agerar hockeyspelare som "fyller år"? Niklas Wikegård, som skrev tweeten från C More-studion, utvecklade sedan sitt resonemang: Modo är redan klara för slutspel och väntar på det, precis som man väntar på något under sin födelsedag.

Glasklart, Niklas.

3. REVA x Palme

[removed][removed]

Om du mot förmodan missat veckans stora nyhet: Polisen jagar papperslösa som ser utländska ut i tunnelbanan.

2. SHM gör världens huvudstad gulblå

[removed][removed]

Swedish House Mafias världserövring fortsätter. I dag kickar trions USA-turné i gång med rekordspelningar i Madison Square Garden och Barclays Center. Hur välkomnar New York den svenska husmaffain? Genom att färga Empire State Building blå och gul.

Tyngre än så blir det inte.

1. Sugarman-uppföljaren

[removed][removed]

Ni kommer ihåg den storyn, va? Om inte, läs 90-talets roligaste nyhet här. Dr Alban och några andra svenska artister flögs ner till Sydafrika – och uppträdde för tre betalande personer. Låter som en klockren Reverse Sugarman. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!