Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Dr Alban och blågult NYC – här är veckans hetaste tweets

- 01/03/2013, 15:49 -
Sociala medier

Veckans hetaste tweets

Nyheter24

Varje fredag listar Nyheter24 veckans mest retweetade och omtalade tweets. Här är vecka 9 – som bland annat innehåller en papperslös Palmemördare.

10. Dubbelmoralen i Kiruna

[removed][removed]

Angående det här med att man nu måste gömma även sin dator när Radiotjänst knackar på om man vill slippa avgift.

9. Mobbningssjälvmordet

[removed][removed]

Veckans mest retweetade inlägg handlade om Nyheter24:s tragiska artikel om nioåringen som begick självmord på grund av mobbning.

8. Mens vs. Messi

[removed][removed]

Som representant för killarna som pratar och skriver lite för mycket om Messi accepterar jag denna rimliga deal.

7. Alla hatar WyWallet.

[removed][removed]

David Batra hoppar precis som Maria Wetterstrand på anti-WyWallet-bandvagnen. Det visade sig att svenskarna inte tog emot en krånglig sms-betaltjänst så väl. Vem hade kunnat tro det?

6. Hästar finns inte på tallriken?

[removed][removed]

@Kattguld har nog missat att surfa in på Resumé i dag – hästköttförsäljningen raketökar nämligen efter skandalen. Kanske börjar svenskarna inse att det är orimligt att freda just hästen från våra tallrikar? 

5. Brace yourselves

[removed][removed]

Ugh. Nu när det mars vilket innebär två saker: att folk har på sig orimligt somriga kläder och att folk klagar på att folk har på sig orimligt somriga kläder.

4. 90 procent av Modo har födelsedag samma dag.

[removed][removed]

Av veckans mest retweetade var det här den mest otydliga. Hur agerar hockeyspelare som "fyller år"? Niklas Wikegård, som skrev tweeten från C More-studion, utvecklade sedan sitt resonemang: Modo är redan klara för slutspel och väntar på det, precis som man väntar på något under sin födelsedag.

Glasklart, Niklas.

3. REVA x Palme

[removed][removed]

Om du mot förmodan missat veckans stora nyhet: Polisen jagar papperslösa som ser utländska ut i tunnelbanan.

2. SHM gör världens huvudstad gulblå

[removed][removed]

Swedish House Mafias världserövring fortsätter. I dag kickar trions USA-turné i gång med rekordspelningar i Madison Square Garden och Barclays Center. Hur välkomnar New York den svenska husmaffain? Genom att färga Empire State Building blå och gul.

Tyngre än så blir det inte.

1. Sugarman-uppföljaren

[removed][removed]

Ni kommer ihåg den storyn, va? Om inte, läs 90-talets roligaste nyhet här. Dr Alban och några andra svenska artister flögs ner till Sydafrika – och uppträdde för tre betalande personer. Låter som en klockren Reverse Sugarman.