1 av 9
McCullough har blivit känd över en natt. Här följer några exempel på memet.
2 av 9
McCullough har blivit känd över en natt. Här följer några exempel på memet.
3 av 9
4 av 9
5 av 9
6 av 9
7 av 9
8 av 9
9 av 9

Tre år gammalt mugshot har blivit ett mem

I juni 2010 greps Meagan McCullough för vårdslöshet i trafik. Tre år senare har hennes mugshot blivit ett mem: "Attractive convict". Men kändisskapet har en baksida.


Så började det

Redan efter gripandet 2010 var bilden på Simmons med i ett bildspel på sajten The Chive. Det postades faktiskt ett par bilder på Reddits underforum r/pics samt på det ökända forumet 4chan. Men det dröjde till Redditanvändaren vestra la upp bilden med texten "Wanted...in 50 states" i förra veckan innan bilden fått det stora genomslaget.

ZEPHYRHILLS. Det började med en dom på ett års skyddstillsyn. Det slutade med ett liv som jättekändis på nätet. 27-åriga Meagan McCullough har blivit "attractive convict" och gett upphov till ett populärt mem. Anledningen? Hon var snygg på sitt "mugshot".

"Guilty...of taking my breath away" och "I want her cell number" är två av texterna som setts pryda bilden när internet haft sitt lilla roliga. McCullough, som använder sitt flicknamn Simmons, upptäckte det hela i fredags när en journalist hörde av sig. Hon tycker det är roligt men samtidigt finns det flera dåliga effekter.

– Folk är verkligen konstiga. De stalkar dig, de skickar meddelanden, de säger galna saker. De vet var jag bor. Vissa pratar om att flyga till Zephyrhills, besöka mig och gifta sig med mig. Några på Twitter har erbjudit sig att betala mina räkningar, säger hon till tevekanalen WTSP-TV.

Just på Twitter har hon själv slagit tillbaka mot uppmärksamheten.

"Jag är singel"

De flesta hör av sig med mer eller mindre skamliga förslag, något McCullough tycker är synd. Hon skulle gärna träffa någon på riktigt.

– Jag är singel och jag är en hopplös romantiker och riktigt petig, säger hon till Daily Mail.

Fyrabarnsmamman McCullough har än så länge inte berättat för barnen att hon helt plötsligt blivit känd.

Hon tycker själv inte att mugshotbilden är så snygg som alla andra verkar tycka. Men den tidigare Hooters-servitrisen verkar ändå ha fått en del modellerbjudanden. Och det finns en sak hon förmodligen skulle ställa upp på om hon fick chansen.

– Om Hugh Hefner själv kontaktade mig, tror jag det är ett erbjudande jag inte kan tacka nej till, säger hon till Huffington Post.

Se ett teveinslag med McCullough här:


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev
/
mem
/
/