Är det här Apples nya operativsystem?

Ryktena om hur Apples nästa version av operativsystemet iOS ska se ut har varit ihärdiga den senaste tiden. Nu har ett företag gjort sin design baserat på uppgifterna.


Förra uppdateringen

Snackisen efter den förra uppdateringen - iOS 6 - var kartorna. Apple skrotade Google Maps för sin egen kartapp - som fick en hel del kritik.

När den nya versionen av Apples operativsystem till bland annat iPhones släpps förväntas det vara något helt nytt jämfört med tidigare. En mer verklighetstrogen design och kanske ett enklare utseende?

Företaget Simply Zesty har gjort en video med sitt förslag till design baserat på de rykten som har förekommit. Där får bland annat kalender- och musikappen ett lyft. Ikonerna saknar rundade kanter och hemskärmen är lättare att navigera.

Enligt Mashable förväntas den nya versionen, iOS 7, presenteras på Apples utvecklarkonferens om en månad.

Se klippet på Simply Zestys design här:


/
/
iOS
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Huawei dubblerade sin vinst

Olycksfartygets kraft som en raketuppskjutning

Containerfartyget som orsakade brokollapsen i Baltimore närmade sig långsamt bron, visar filmklipp som har spritts på nätet. Men själva kraften vid kollisionen uppskattas ha motsvarat en raketuppskjutning.

Två tåg i krock: "Arbetsplatsolycka"

Två tåg har krockat i Upplands Bro, enligt TV4. En lokförare ska vara skadad.

Attacker mot flera kraftverk i Ukraina

Ryssland har anfallit Ukraina med en ovanligt stor mängd robotar och attackdrönare under natten till fredag.

Så begränsar du köp i barnens spelappar i påsk

I många av barnens populära spelappar kan man köpa saker i spelen. Till påsk är det också flera av dem som har tidsbegränsade erbjudanden. Det balanserar på gränsen till vad som är lagligt, enligt Sveriges konsumenter.

Ditt snus kan försvinna – här är hela listan

1 timme sedan
Ett förslag har presenteras: Snus med högre nikotinhalt än 12 milligram per gram bör förbjudas. Slås förslaget igenom kan snusvarianter av bland annat General, Kaliber och Velo förbjudas.