- Foto: SCANPIX SWEDEN

Onanerande australiensare åkte på blåsning

Sexchattande är uppenbarligen en ekonomiskt riskabel syssla.


Andra tips från den australiensiska polisen

Om någon får dig att känna dig obekväm på internet, blocka denne.

Se till att ditt antivirusprogram är uppdaterat.

Tänk alltid - vill jag att världen ska kunna ta del av det här?

AUSTRALIEN. Det dröjer nog ett tag innan två australiensiska män ger sig på att sexchatta igen. Senaste försöket ledde inte riktigt fram till vad de hade hoppats på nämligen. I stället för en mysig stund framför datorn så blev de offer för utpressning.

De båda använde sig, dock inte samtidigt, av Skype för att chatta med en kvinna och de båda spelades in samtidigt som de gjorde vad man uppenbarligen gör när man sexchattar. Sedan kom kraven om att pengar skulle utbetalas till en bank i Marocko, annars skulle filmerna spridas på internet. 

– Såvida du inte kommunicerar med en nära vän eller en släkting ska du aldrig dela med dig av personlig information, tillåta dig att bli filmad eller använda webbkamera eller berätta var du befinner dig någonstans, säger en polistalesperson till The Age.

Sensmoralen i det hela är alltså att du ska undvika att sexchatta med någon, så länge "någon" inte är en nära vän eller släkting. Och i ärlighetens namn låter inte det som något att rekommendera heller.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Biden blockerar oljeprojekt i delar av Alaska

Han bor mitt i USA:s gränskris

Invandringen är en av årets viktigaste valfrågor i USA. Ranchägaren Jim Chilton i Arizona har migrationen och de mexikanska kartellerna runt knuten. Jag vill inte att någon ska dö på min mark, säger han till TT.

Polisen rapporterar om trafikolycka, Katrineholm

"Person påkörd av bil", skriver polisen på sin hemsida.

Techjätten vill inte släppa nya AI-tekniken fri

1 timme sedan
Microsoft har skapat ett nytt AI-verktyg. Men techjätten vill inte släppa verktyget fritt för alla.

Två gripna på Arlanda – hade 270 000 kronor

1 timme sedan
Två män i 20- respektive 30-årsåldern har under lördagsförmiddagen gripits på Arlanda misstänkta för grovt penningtvättsbrott.

Ny abortlag kan få stöd i Norge

1 timme sedan
Det har varit osäkert om regeringens förslag till ändring i abortlagstiftningen i Norge kommer att få majoritet i stortinget. Men det krävs bara fem röster – och nu meddelar fem representanter från Fremskrittspartiet att de kommer att rösta för, skriver NRK.