Här tävlar de i att stirra på en Samsungmobil

Skulle du klara av att stirra rakt på en telefon en hel timme i sträck? Det är inte så enkelt, visar detta klipp.


ZÜRICH. En reklamkupp till förmån för Samsungs smartphone Galaxy S4 har spridits en hel del på nätet de senaste dagarna. Anledningen är den något annorlunda "tävlingen" som äger rum i den.

Under rubriken "Alla ögon på S4:an" får personer på tågstationen i schweiziska Zürich stirra på en Galaxy S4. Om de klarar en hel timme utan att se bort får de en telefon. Tävlingen är en klar blinkning till telefonens omtalade funktion - att man delvis kan styra den med blicken.

Det är dock inte lika lätt som det låter att titta på en telefon i 60 minuter, ska det visa sig. 

Se själv i klippet:


Det är Swisscom som gått ihop med Samsung för att genomföra kampanjen. Men som Business Insider skriver liknar den minst sagt denna reklamfilm för Coca-cola Zero och Bondfilmen Skyfall - som gjordes av Duval Guillaume Modem:


/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Våldsam kvinna efterlyst – rymde från rättspsyk

Bensinpriset höjs inför påskhelgen

Ledande drivmedelskedjor höjer bensinpriset inför påskhelgen, som traditionellt präglas av många bilar ute på vägarna.

Israelisk militär: Över 200 dödade vid sjukhus

Strider och bombardemang fortsätter vid sjukhus i Gaza. Den israeliska militären hävdar att över 200 beväpnade personer har dödats vid al-Shifasjukhuset i Gaza stad.

Anhöriga släppta efter mordet i Mark

De två anhöriga till den mordmisstänkta 17-åringen, som tidigare häktats misstänkta för grovt skyddande av brottsling, har nu släppts. Misstankarna kvarstår dock, rapporterar P4 Sjuhärad.

Polisens skarpa uppmaning till dig i påsk – det ska du tänka på

Påsken 2024 har anlänt vilket har fått polisen att gå ut med både varningar och starka uppmaningar till alla de som reser bort under påskhelgen. Du bör nämligen ta höjd för allt från hur du förebygger inbrott till hur du ska tänka om du går på fjällvandring.

Hyresvärd vill vräka par som inte sopsorterar: "Inte ute efter folk”

Ett par i Malmö kan vräkas efter att ha slarvat med sopsorteringen. I en intervju med Hem & Hyra säger hyresvärden att slarvet tyder på att det finns "en massa bråte" i lägenheten.