Annonsen var nedplockad på fredagsmorgonen.
1 av 3
Annonsen var nedplockad på fredagsmorgonen. - Foto: Faksimil Craigslist
En ingång till Harvarduniversitetet.
2 av 3
En ingång till Harvarduniversitetet. - Foto: Elise Amendola / AP / SCANPIX
Hela annonsen.
3 av 3
Hela annonsen. - Foto: Faksimil Craigslist

Mamma söker "sugar baby" som ska ta hennes sons oskuld

Här en av de mer spektakulära kontaktannonserna du sett. En mamma söker en ung tjej som kan ragga upp och ha sex med hennes son. "I gengäld får jag dina ekonomiska problem att försvinna".


PHILADELPHIA. Annonssajten Craigslist brukar innehålla en del konstiga kontaktannonser. De senaste dagarna har just en sådan lockat stort intresse och blivit omnämnd på flera nyhetssajter.

I annonsen söker en mamma efter en "sugar baby" till sin son. Målet är att tjejen, som inte får vara äldre än 20, ska ragga upp sonen och ta hans oskuld. Hon ska sedan fortsätta dejta honom under sommaren (och lära honom fler sexpositioner) innan han börjar på det berömda Harvarduniversitetet till hösten.

"Lämna honom sedan varsamt så att han har självförtroende nog för att dejta andra tjejer när han väl är där", står det i kontaktannonsen.

Ska ses på konsert

Planen är att mamman ska köpa fyra konsertbiljetter – två till sonen och två till tjejen. De går på konserten och där ska tjejen prata med sonen för att ragga upp honom. Efteråt ska de säga hej då till vännerna och sedan åka någonstans för att ha sex.

Det låter kanske inte som en jättebra deal för tjejen. Men det löser mamman i slutet av annonsen.

"I gengäld får jag dina ekonomiska problem att försvinna. Skriv din favoritbil i kommentarsfältet", skriver hon enligt Daily Dot.

Tidigt på fredagsmorgonen hade annonsen tagits bort eftersom den blivit anmäld. Se hela annonsen längst bak i bildspelet.

/
/
/
Son
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ditt snus kan försvinna – här är hela listan

Misstänkt våldtäkt utomhus – man i 20-årsåldern anhållen

Natten till fredagen greps en man misstänkt för våldtäkt i Åre. Mannen, som är i 20-årsåldern, är nu anhållen av åklagare. Polisen har genomfört förhör med vittnen, den misstänkte och offret, som är en kvinna. Man har också fotodokumenterat den misstänkta brottsplatsen.

Morgonens nyheter 29 mars

Här kommer morgonens nyheter i korthet.

Tyskt pollen drar in över Sverige i påsk

Björken blommar inte än. Ändå kan den känslige åka på en pollensmäll under påsken. Förklaringen ligger i luftströmmen söderifrån.

Tidig eller sen påsk – fullmånen avgör

Julen inträffar punktligt varje år. Men påsken? Där kan det skilja en månad. Anledningen är lika mycket religiös som astronomisk.

Biden fick hjälp av Obama och Clinton på scen

1 timme sedan
USA:s president Joe Biden fick på torsdagskvällen sällskap av sina företrädare Barack Obama och Bill Clinton vid ett insamlingsevenemang i New York på torsdagskvällen. De tre deltog i ett samtal där allvar blandades med skämt, modererat av Late Night-programledaren Stephen Colbert.