Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Nu säljs patriarkatet på Blocket

- 06/09/2013, 18:56
Till salu.
1 av 3

Till salu.

Faksimil Blocket

Det har dock inte varit någon större budgivning.
2 av 3

Det har dock inte varit någon större budgivning.

Faksimil Blocket

Beskrivningen av patriarkatet.
3 av 3

Beskrivningen av patriarkatet.

Faksimil Blocket

Nu ligger patriarkatet uppe för försäljning på annonssajten Blocket.
– Då affektionsvärdet inte är överdrivet högt kan jag tänka mig ett relativt lågt pris, skriver säljaren till Nyheter24.

Nu har någon fått nog. Fått nog av patriarkatet vill säga. Nu lägger det nämligen uppe för försäljning på Blocket under typen "Historiska föremål" och ska finnas i Sigtuna.

Enligt säljaren, som går under namnet "Samhället", kommer patriarkatet att säljas eftersom att det "börjar kännas lite omodernt" men att det trots allt är i bra skick förutom "några repor orsakade av diverse folkanstormningar".

– Jag ville ge samlare av historiska föremål en unik chans att göra ett riktigt fynd!, skriver hen i ett mejl till Nyheter24.

"Fått en del svar"

I paketet, som passar bra som "present till mannens födelsedag eller varför inte till lillkillen", ingår bland annat "högre lön" och "tolkningsföreträde".

Vad patriarkatet kostar är oklart, i annonsen anges att man ska mejla för prisförslag. 

– Jag har fått en hel del svar, dock endast ettseriöst bud på 1500 kronor, vilket enligt budaren motsvarar skrotningspremienpå bilar, skriver annonsören till Nyheter24.

Riktigt vad det hela kan komma att sluta på är också oklart, skriver hen också.

– Då affektionsvärdet inte är överdrivet högt kanjag tänka mig ett relativt lågt pris. Kom gärna med förslag!