"handi" är bättre än vad du är.
"handi" är bättre än vad du är. - Foto: Facebook / faksimil

Han har inga armar – men är bättre än dig på datorspel

Han har inga ben och framförallt inga armar – men han är fortfarande bättre än de flesta på Counter-Strike.


LOS ANGELES. 23-årige Michael Olson föddes utan både armar och ben. Men det hindrar inte honom från att spela Counter-Strike. Och framförallt hindrar det inte honom från att vara väldigt, väldigt bra på det.

Självklart går han under namnet "handi". Olson spelar på den populära nordamerikanska tjänsten ESEA, den högst rankade i USA. och det är också tack vare sajten som hans namn nu sprids över nätet, skriver Fragbite.

Ett filmklippt upplagt av David "DchozN" Cho från sajten gör nu nämligen succé och av kommentarerna att döma så är det fler än vi som är imponerade av "handi".

Se klippet här:

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kim Jong-Un övervakade kärnvapenövning

Tog felaktigt ut hundratusentals bidragskronor

En man i Örnsköldsvik tog ut totalt drygt 200 000 kronor i föräldrapenning. Problemet? Han var hemma med ett barn som inte hade rätt att vistas i Sverige, skriver Allehanda.

Omfattande översvämningar i östra Afrika

1 timme sedan
Nationalparker, hamnar och motorvägar ligger under vatten efter omfattande översvämningar till följd av skyfall i flera östafrikanska länder.

Olycksfärja sätts in för passagerartrafik

2 timmar sedan
Passagerarfärjan Marco Polo kommer åter att sättas in i trafik i mitten av 2024, rapporterar lokala medier.

FN-expert: Gazas sjukvårdssystem utplånat

3 timmar sedan
Israels krig i Gazaremsan har "utplånat" sjukvårdssystemet i det palestinska området, säger FN:s särskilda rapportör för rätten till hälsa.

Man gripen – ska ha skjutit mot polis

3 timmar sedan
En beväpnad man barrikaderade sig i en lägenhet och misstänks ha skjutit mot polis i Smedjebacken på måndagskvällen. Han greps efter att polisens förhandlare lyckats övertala honom att ge upp.