1 av 3
2 av 3
- Foto: NTB scanpix
3 av 3
- Foto: TT NYHETSBYRÅN

Framtidens pub? Nu kan du beställa öl med en ny app

Framtiden är här! Nu behöver du inte ens gå till baren för att beställa öl längre.


Ölbryggar-appen

Det finns inte bara appar för att beställa öl.

Med Brewbot kan du dessutom brygga din egen öl med hjälp av en app.

NOTTINGHAM. Visst är det oerhört jobbigt att stå och hänga vid en bardisk? Det är trångt, någon trampar på dina tår och bartendern ignorerar dig totalt. Men snart kan de problemen vara ett minne blott.

Puben Keyworth Tavern i Nottingham har nämligen börjat med en ny grej – något som vi kan hoppas att fler pubar runt om i världen hoppar på. Man har nämligen lanserat en ny app – en app som gör det möjligt att beställa öl utan att röra sig från bordet eller innan man ens anlänt.

– Några kunder hade till och med en vadslagning om vad som skulle gå snabbast - att beställa i baren eller via appen, säger pubägaren Adrian Clarke till brittiska Metro och förkunnar:

– Appen vann!

Appen, som går under namnet "Orderella", finns ännu så länge bara bara på Keyworth Tavern men redan under nästa månad kommer den att lanseras på ett femtiotal pubar runt om i Storbritannien. 

App
/
/
Öl
/
Pub
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Fem häktade för grova kreditbedrägerier

Attack mot militärbas i Irak

En person dödades och flera skadades i en attack från luften mot en militärbas i södra Irak vid midnatt fredag, enligt källor i det irakiska inrikesministeriet och militären.

Åstorp: Polisen rapporterar om rattfylleri

3 timmar sedan
"Misstänkt rattfylleri på Rv 21.", skriver polisen på sin hemsida.

Då kan bitcoinutbudet halveras

3 timmar sedan
Det har spekulerats vilt om när den kommer – utbudshalveringen av kryptovalutan bitcoin. Någon gång under veckan har varit riktmärket, en vecka som nu börjar närma sig sitt slut.

Polisen rapporterar om brand, Nacka

3 timmar sedan
"Bilbrand i Fisksätra.", skriver polisen på sin hemsida.

Teknikbolagen sänkte Wall Street

igår 22:12
Teknikbolagen agerade sänke när Wall Street avslutade handelsveckan i moll. Nasdaqs kompositindex backade över 2 procent.