Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Han är kungen av selfies

- 14/05/2014, 21:37
1 av 7

2 av 7

3 av 7

4 av 7

5 av 7

6 av 7

7 av 7

Alex Chacóns selfies utklassar de flestas. I 600 dagar åkte han genom 36 länder på motorcykel. Allt finns dokumenterat genom selfie-klipp från världens alla hörn.

De flesta av oss intar en snygg pose och har efter ett par klick fått till en hygglig selfie. Alex Chacón, äventyrare och professionell fotograf, har tagit det hela några steg längre. 

I 600 dagar åkte han 20 269 mil, genom 36 länder på fem olika motorcyklar. Längs vägen tog han korta selfie-klipp med sin go-pro kamera. Klippen är nu sammansatta till ett tre minuter lång film om hans äventyrsresa. 

Och det är inga dåliga selfies. Undervattensbilder i dykarutrustning, ett face-to face möte med ett lejon och en bungy-selfie är bara några av godbitarna, skriver Mashable.  

Den huvudsakliga meningen med resan var dock inte att ta coola selfies. Chacón reser jorden runt på motorcykel för att arbeta med fattiga barn och öka medvetenheten kring och samla in pengar till välgörande ändamål.

Se videon nedan: