Filip och Fredrik podcast kommer tillbaka i ny form.
1 av 2
Filip och Fredrik podcast kommer tillbaka i ny form. - Foto: Reportagefoto / Stella Pictures
Duon har varit två av Sveriges mest framgångsrika programledare genom åren.
2 av 2
Duon har varit två av Sveriges mest framgångsrika programledare genom åren. - Foto: Stella Pictures

Så blir Filip och Fredriks nya podcast

I dagens avsnitt av Filip och Fredriks podcast avslöjar duon vad som kommer att hända efter det tvåhundrade avsnittet.


Slagit påven

I morgon kväll uppträder Filip Hammar och Fredrik Wikingsson i Globen med sitt tvåhundrade podcastavsnitt. Nyheter24 har tidigare berättat om att programledar-duon har slagit påvens publikrekord för sittande publik. Enligt uppgift är de nu nära att slå "all time high" i Globen, ett rekord som innehas av rockbandet Metallica.

SVERIGE. Filip Hammar och Fredrik Wikingsson äntrar i morgon kväll Globen för sitt tvåhundrade podcastavsnitt. Sedan länge är det klart att de kommer att fortsätta med podden, om än i en annan form. I dagens avsnitt, nummer 199 i ordningen, avslöjar de vad som händer med den i framtiden.

Byter språk

Efter ett sommaruppehåll kommer podcasten tillbaka den 7 augusti. Skillnaden från tidigare blir att duon endast kommer att prata på engelska. Enligt Filip och Fredrik själva är de sugna på att prova något nytt, även om de tror att många kommer att klaga på det nya formatet.

"Kommer få skit"

"Vi kommer nog få en massa skit. Folk kommer undra om vi ska göra någon jäkla Kent-grej", resonerar de i dagens avsnitt, och hänvisar till den inte fullt så lyckade engelska satsningen från det svenska rockbandet.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Kommer du att fortsätta lyssna?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Ditt snus kan försvinna – här är hela listan

Misstänkt våldtäkt utomhus – man i 20-årsåldern anhållen

Natten till fredagen greps en man misstänkt för våldtäkt i Åre. Mannen, som är i 20-årsåldern, är nu anhållen av åklagare. Polisen har genomfört förhör med vittnen, den misstänkte och offret, som är en kvinna. Man har också fotodokumenterat den misstänkta brottsplatsen.

Morgonens nyheter 29 mars

Här kommer morgonens nyheter i korthet.

Tyskt pollen drar in över Sverige i påsk

Björken blommar inte än. Ändå kan den känslige åka på en pollensmäll under påsken. Förklaringen ligger i luftströmmen söderifrån.

Tidig eller sen påsk – fullmånen avgör

Julen inträffar punktligt varje år. Men påsken? Där kan det skilja en månad. Anledningen är lika mycket religiös som astronomisk.

Biden fick hjälp av Obama och Clinton på scen

1 timme sedan
USA:s president Joe Biden fick på torsdagskvällen sällskap av sina företrädare Barack Obama och Bill Clinton vid ett insamlingsevenemang i New York på torsdagskvällen. De tre deltog i ett samtal där allvar blandades med skämt, modererat av Late Night-programledaren Stephen Colbert.