Home of Gollum.
Home of Gollum. - Foto: Privat

Bortskänkes: "Gollums grotta" med byxljummen öl

"Det är lättare att bygga en fungerande oljerigg med hjälp av en tändsticksask och silvertejp än att renovera husvagnen" – så lyder Håkan Hammarstedts Blocketannons.


De bästa annonserna

Det är en av de största sajterna i Sverige för att köpa och sälja saker på nätet, men ibland är annonserna lite mer speciella än andra. Blockets användare har fått nominera – och sedan har de roligaste utsetts.

VÄXJÖ. Den gamla ruttna husvagnen var snickardrömmen som blev till huvudvärk för Håkan Hammarstedt. Nu vill han bli av med åbäket och har därför lagt ut en annons på köp och sälj-sajten Blocket.

Lättare att bygga en fungerande oljerigg

"Har ni tänkt att försöka renovera vagnen till fungerande husvagn igen så kan jag säga att det är lättare att bygga en fungerande oljerigg med hjälp av en tändsticksask och silvertejp. Alltså, rätt jobbigt", skriver han. 

Nyheter24 ringer upp Håkan Hammarstedt som berättar mer. 

– Den har använts som vakkoja i jakt. Sedan skulle vi flytta den till nya jaktmarker och tog en ordentlig titt på den i dagsljus.

Då blev det istället att lägga upp husvagnen som från början en cabby 470. Årsmodell 74 men går under namnet "Gollums grotta" på Blocket

Byxljummen öl

För att snabba på processen att bli av med husbilen skrev Håkan Hammarstedt att han kulle "slänga med en byxljummen öl om den hämtades upp tidigt och snabbt. 

Flera personer har hört av sig om husvagnen.

– En person hörde av sig "om ölen" så när han hämtar upp den i veckan ska han få en öl. 

Som stått framme ett tag?

– Ja precis, en som stått i solen. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Stormen kring Kinberg Batra - detta har hänt

Facket om Kinberg Batra: Toxisk ledarstil

Facket riktar hård kritik mot landshövding Anna Kinberg Batra, vars ledarstil beskrivs som toxisk.

Kinesiska miljonstäder sjunker

Nästan hälften av Kinas storstadsområden sjunker mer än tre millimeter om året, visar en ny studie publicerad i den vetenskapliga tidskriften Science. 270 miljoner personer bor i områdena vilket motsvarar 29 procent av Kinas befolkning, rapporterar CNN.

Två gripna för attack mot Navalnyjs stabschef

Två personer har gripits i Polen, misstänkta för att i Litauen ha attackerat den döde ryske regimkritikern Aleksej Navalnyjs tidigare stabschef med en hammare.

Misstänkt för kvinnomord i Södertälje släppt

En 35-årig man som suttit häktad misstänkt för mord på en närstående kvinna i Ronna i Södertälje i mars har släppts.

Man togs på Arlanda med väska full med pengar

En man i 30-årsåldern har tagits på Arlanda med en väska full med pengar. Polisen utreder händelsen som penningtvättsbrott.