Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bortskänkes: "Gollums grotta" med byxljummen öl

Home of Gollum.
1 av 1

Home of Gollum.

Privat

Nyheter | 17/06/2014 15:26

"Det är lättare att bygga en fungerande oljerigg med hjälp av en tändsticksask och silvertejp än att renovera husvagnen" – så lyder Håkan Hammarstedts Blocketannons.

VÄXJÖ. Den gamla ruttna husvagnen var snickardrömmen som blev till huvudvärk för Håkan Hammarstedt. Nu vill han bli av med åbäket och har därför lagt ut en annons på köp och sälj-sajten Blocket.

Lättare att bygga en fungerande oljerigg

"Har ni tänkt att försöka renovera vagnen till fungerande husvagn igen så kan jag säga att det är lättare att bygga en fungerande oljerigg med hjälp av en tändsticksask och silvertejp. Alltså, rätt jobbigt", skriver han. 

Nyheter24 ringer upp Håkan Hammarstedt som berättar mer. 

– Den har använts som vakkoja i jakt. Sedan skulle vi flytta den till nya jaktmarker och tog en ordentlig titt på den i dagsljus.

Då blev det istället att lägga upp husvagnen som från början en cabby 470. Årsmodell 74 men går under namnet "Gollums grotta" på Blocket

Byxljummen öl

För att snabba på processen att bli av med husbilen skrev Håkan Hammarstedt att han kulle "slänga med en byxljummen öl om den hämtades upp tidigt och snabbt. 

Flera personer har hört av sig om husvagnen.

– En person hörde av sig "om ölen" så när han hämtar upp den i veckan ska han få en öl. 

Som stått framme ett tag?

– Ja precis, en som stått i solen.