1 av 3
Hon gör därmed Jeremy Meeks, som också blev känd för att vara snygg och kriminell, sällskap.
2 av 3
Hon gör därmed Jeremy Meeks, som också blev känd för att vara snygg och kriminell, sällskap. - Foto: Stockton Police Department
Och samma sak var det med Meagan McCullough.
3 av 3
Och samma sak var det med Meagan McCullough.

Släng dig i väggen, McMugshot – här är nätets nya favorit-bov

Man kan bli känd på många konstiga sätt – typ genom att vara snygg och kriminell


Tre år gammalt mugshot har blivit ett mem

I juni 2010 greps Meagan McCullough för vårdslöshet i trafik. Tre år senare blev hennes mugshot ett mem: "Attractive convict".

QUEBEC. Visst minns ni Jeremy Meeks, brottslingen som var så snygg att hans mugshot spreds blixtsnabbt och gav honom smeknamnet "Dreamy McMugshot"? Du kan glömma honom nu – internet har en ny favoritsbrottsling.

Möt sjuksköterskestudenten – och inbrottstjuven – Stéphanie Beaudoin. Hon misstänks för en rad inbrott i hemstaden Quebec, skriver Daily News.  

Och hon ser ut så här – vilket gett henne utrymme med såväl en hyllningssida på Facebook som uppmärksamhet på Twitter. 

Om nätet har fokuserat på att hon är misstänkt för hela 114 brott? Nä, nätet fokuserar aningen mer på att Beaudoin ser rätt bra ut.

För Meeks slutade det hela med ett modellkontrakt – hur framtiden för Beaudoin ser ut återstår att se. Men vi misstänker att den kommer att innehålla en och annan ordvits.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Buss körde av bro i Sydafrika – 45 döda

Ryskt veto stoppar FN-övervakning av Nordkorea

Ryssland har stoppat förnyandet av en grupp FN-experter som övervakar internationella sanktioner mot Nordkorea.

Indiens opposition: Demokratin i fara

En knapp månad innan jättelandet Indien går till val har en av de ledande oppositionspolitikerna häktats. Flera protestmarscher har utlysts och en samlad opposition varnar för att demokratin står på spel.

Japansk blöjtillverkare satsar på vuxna

1 timme sedan
Antalet nyfödda barn i Japan är så få att en av landets blöjtillverkare väljer att hårdsatsa på sina vuxenprodukter i stället.

Ruttet påskägg för stockholmarna: Kommunchef tappade bort miljard

1 timme sedan
Nyheter24 har intervjuat Karin Wanngård, Socialdemokraternas finansborgarråd i Stockholms Stad om miljardförlusten i upphandlingen inom bland annat avloppssystemen under staden som tredubblats i pris från en halv miljard, till 1,4 miljarder. Chefen som godkände beslutet gick bakom ryggen på de valda politikerna. - Det som framkommit är oerhört allvarligt, säger Karin Wanngård, som får städa upp efter fadäsen.

Expert: Större risk för flygkrasch än broras

1 timme sedan
Brokollapsen i Baltimore har chockat en hel värld. Risken för en liknande händelse i Sverige är nästintill obefintlig, enligt Raied Karoumi, professor i brobyggnad. Risken för att ett flygplan skulle krascha in i Öresundsbron är nog större än en kollision med ett fartyg, säger han.