Tisdag 11 Maj
Stockholm

13 bilder som visar vad du missar när du sover

1 av 13
2 av 13
3 av 13
4 av 13
5 av 13
6 av 13
7 av 13
8 av 13
9 av 13
10 av 13
11 av 13
12 av 13
13 av 13

När de flesta sover är han ute och fotograferar.

Kommentera (2)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Mikko Lagerstedt var på väg till en släktings stuga efter en regnig dag, när han stannade till för att titta på soluppgången.

– Jag var bara tvungen att stanna vid det ögonblicket och sedan insåg jag att jag vill börja fånga dessa typer av stunder, säger Mikko Lagerstedt till Nyheter24 och fortsätter:

– Ett år senare, efter min examen 2008, sparade jag pengar för att köpa min första kamera. Sedan dess har jag strävat efter att fånga de ögonblicken som är precis som min första inspiration när jag var på väg till min släkting.

Nu är han en självlärd professionell fotograf och har ett stort instagramkonto där alla kan följa hans verk.

– Mina främsta inspirationskällor kommer från naturen, filmer och musik. När jag känner mig oinspirerad försöker jag gå ut för att utforska nya platser jag inte har varit på innan, säger han till Nyheter24 och fortsätter:

– Jag började fotografera i svagt ljus i gryningen och när jag hade lärt mig alla de tekniska aspekterna av nattfotografering började jag gå ut på kvällen och natten. Det är en känsla av mystik varje gång jag är ute länge och inte kan veta hur bilden kommer att bli, det inspirerar mig.

Klicka på bilderna i bildspelet för att se de otroliga fotografierna!

/
/
Kommentera (2)
Kopiera länk
Dela