Tisdag 18 Jan
Stockholm

Sjukdomen stoppar henne inte från att vara nöjd med sig själv

"Jag var född så här" skriver Isa-Bella Leclair.
1 av 3
"Jag var född så här" skriver Isa-Bella Leclair. Foto: Faksimil / Twitter
Det händer att personer som vågar visa sina kroppar som de är hyllas på nätet. Här är Jasmine som visade upp bilder på sin kropp och fick beröm på Facebook.
2 av 3
Det händer att personer som vågar visa sina kroppar som de är hyllas på nätet. Här är Jasmine som visade upp bilder på sin kropp och fick beröm på Facebook. Foto: Jasmine Oliwia Lyngbo
Den här träningsbloggaren Cassey Ho photoshopade bilder på sig själv för att visa på sjuka ideal.
3 av 3
Den här träningsbloggaren Cassey Ho photoshopade bilder på sig själv för att visa på sjuka ideal. Foto: Faksimil Youtube

Hon låter inte hennes svullna ben stoppa henne.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Bilden av Isa-Bella Leclair i bikini har börjat spridas på nätet och det gör den av helt rätt anledningar. Leclair är diagnostiserad med Sturge-Webers syndrom som kan göra att kroppdelar svällen upp.

Syndromet har gjort hennes ena ben svullet och nästan dubbelt så stort som hennes andra ben men hon låter inte det påverka livet, skriver The Telegraph.

– Mitt tillstånd avgör inte vem jag är och jag kommer inte låta det stoppa mig från att använda söta badkläder eller en fin klänning, säger Leclair i The Telegraph.

– Jag passar inte i tajta jeans eller vissa skor så jag får hitta alternativ men jag känner mig alltid nöjd med min kropp, säger Leclair.

Kommentera
Kopiera länk
Dela