Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Deras bröllopstårta har gjort världssuccé – när du ser hela förstår du

- 25/08/2015, 23:53
Kia och Billys bröllopstårta har blivit världskänd.
1 av 2

Kia och Billys bröllopstårta har blivit världskänd.

skärmdump facebook

2 av 2

skärmdump facebook

Den här tårtmakaren borde få nobelpriset!

Kia och Billy från Milton Keynes i England hade bestämt sig för att slå sina påsar ihop och gifta sig. Men när bröllopet skulle planeras uppkom ett stort problem – de kunde inte komma överens om hur tårtan skulle se ut. Kia ville ha en traditionell tårta, medan Billy ville ha ett superhjälte-tema. Så de anlitade tårtmakarna på Tier by Tier och sa att de fick lösa det hur de ville.

Och efter en vecka av sömnlösa nätter för bagaren Julia Baker så var den klar – den perfekta tårtan. Framifrån ser den ut som en vacker, traditionell tårta, medan baksidan har ett superhjälte-tema.

Bild:Facebook

– Vi hade inte sett tårtan innan vi kom till mottagningen. Vi blev helt överväldigade över hur snygg den var, säger Billy till ABC News.

Men kanske det allra viktigaste: Hur smakade tårtan?

– Den smakade fantastiskt. Flera gäster frågade dagen efter om det fanns någon tårta över, säger Kia till ABC News.

Och det tog inte lång tid förrän tårtan blev superviral.

– Jag blev överraskad över hur populär den blev och hur snabbt bilderna spred på nätet. Jag har massor av idéer på liknande tårtor, säger tårtmakaren Julia Baker till Huffington Post.

Vi på Nyheter24 önskar Kia och Billy all lycka i framtiden.

Gillar du superhjältar?