Deras bröllopstårta har gjort världssuccé – när du ser hela förstår du

Den här tårtmakaren borde få nobelpriset!


Kia och Billy från Milton Keynes i England hade bestämt sig för att slå sina påsar ihop och gifta sig. Men när bröllopet skulle planeras uppkom ett stort problem – de kunde inte komma överens om hur tårtan skulle se ut. Kia ville ha en traditionell tårta, medan Billy ville ha ett superhjälte-tema. Så de anlitade tårtmakarna på Tier by Tier och sa att de fick lösa det hur de ville.

Och efter en vecka av sömnlösa nätter för bagaren Julia Baker så var den klar – den perfekta tårtan. Framifrån ser den ut som en vacker, traditionell tårta, medan baksidan har ett superhjälte-tema.

Bild:Facebook

– Vi hade inte sett tårtan innan vi kom till mottagningen. Vi blev helt överväldigade över hur snygg den var, säger Billy till ABC News.

Men kanske det allra viktigaste: Hur smakade tårtan?

– Den smakade fantastiskt. Flera gäster frågade dagen efter om det fanns någon tårta över, säger Kia till ABC News.

Och det tog inte lång tid förrän tårtan blev superviral.

– Jag blev överraskad över hur populär den blev och hur snabbt bilderna spred på nätet. Jag har massor av idéer på liknande tårtor, säger tårtmakaren Julia Baker till Huffington Post.

Vi på Nyheter24 önskar Kia och Billy all lycka i framtiden.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Gillar du superhjältar?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Expert: Ålderskrav stoppar inte riskfylld hudvård

Bråttom att deklarera för att få pengar i april

Rekordstora summor i årets skatteåterbäring leder till att många deklarerar snabbare än normalt. Och nu börjar det bli hög tid att godkänna deklarationen för den som vill ha sina pengar snabbt – då är sista dagen nämligen 3 april.

Två gripna för mordförsök i Bredäng

1 timme sedan
En man fördes allvarligt skadad till sjukhus med ambulans efter ett grovt våldsbrott i Bredäng i södra Stockholm under natten till långfredagen, rapporterar Expressen.

Norrmän hamstrar ägg i Sverige

1 timme sedan
Det råder äggbrist i Norge – och många korsar därför gränsen för att ladda upp inför påsken. De frågar direkt när de kommer in: "Har ni ägg?", säger Patrik Zäll, butikschef för Nordby Supermarket.

Så kan kriget fortsätta trots fördömanden

1 timme sedan
Världssamfundet har satt ned foten om en vapenvila, åtminstone på pappret. Säkerhetsrådets krav lämnar tolkningsutrymme och har åsidosatts förr. Israel fortsätter att bomba Gazaremsan.

Japan återupptar Unrwa-stöd

1 timme sedan
Japan är i färd med att återuppta sitt stöd till FN:s krisdrabbade hjälporganisation för palestinska flyktingar, Unrwa – som koordinerar närapå alla hjälpsändningar till Gaza – meddelar landets regering.