Carl gör succé med sin parodi på Johan Falk.
Carl gör succé med sin parodi på Johan Falk. - Foto: Carl Déman/TT Bild

Carl visar varför Johan Falk aldrig blev riktigt stort utanför Sverige

Alla som älskar Johan Falk kommer att älska det här.


Carl Déman

Här är Carls Facebooksida där du kan se fler roliga klipp.

Alla som älskar Johan Falk kommer tokälska Carl Démans klipp där han visar varför filmerna aldrig blev riktigt stora utanför Sverige. Ett klipp som redan gör succé på Facebook.

Carl tror att folk tycker att han är bra på att likna karaktären och att han prickade rätt. Dessutom gillar folk Johan Falk.

– Jag själv har kollat mycket på Johan Falk. Och jag har skojat med min flickvän hemma och härmat honom och hon har sagt att "det är jättelikt".

LÄS MER: Skådespelaren om Johan Falks framtid: "Man ska inte spoila men..."

Filmen ligger på Carls Facebooksida som han skapade efter att hans kompisar uppmuntrade honom att göra det. De tyckte att han skulle dela med sig av sina filmer till andra än vänner och familjen

– Först tänkte jag att "varför ska jag göra det", men sen tänkte jag "varför inte" – om de tycker det är bra kanske andra också gillar det.

Bland filmerna han har lagt upp är det just Johan Falk-filmen som har fått mest spridning och folk skriver till Carl och ber honom att göra fler Johan Falk-klipp. Men han känner ingen press.

– Jag tar det lugnt och gör det som jag tycker är roligt.

LÄS MER: Se trailern till den sista Johan Falk-filmen

I nuläget så sysslar han mest med filmerna för att sprida lite glädje. Men han hade aldrig kunnat göra det utan sin tjej som får filma honom.

– Min flickvän ska ha en stor eloge som filmar och står ut med mig. Sen så ska mina vänner och familj också ha en eloge som stöttar och supportar mig.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Gillar du Johan Falk?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Skott mot bostad i Örgryte

Raketer mot Israel efter dödlig attack i Libanon

1 timme sedan
Den Hamasallierade shiamilisen Hizbollah har avfyrat raketer med tunga stridsspetsar mot städer i norra Israel – för första gången uttryckligen mot civila mål.

Polisen rapporterar om misshandel, Kristianstad

2 timmar sedan
"Man misshandlad av ett flertal personer", skriver polisen på sin hemsida.

Kavli vill ta större klimatansvar – ska minska utsläppen: “En tuff resa”

2 timmar sedan
Livsmedelskoncern Kavli vill ta ett större ansvar för miljön har därför satt upp egna klimatmål. Målen bygger på en noggrann analys av verksamhetens klimatpåverkan.

Glad överraskning: Japans månsond är vid liv

3 timmar sedan
USA:s senaste sond klarade det inte. Men Japans lilla landare visar sig nu, mot alla odds, ha överlevt ännu en brutal natt på månen. "Vi fick svar från Slim i går kväll!" utropar landets rymdstyrelse lättat.

Ett rekordartat kvartal på Wall Street

3 timmar sedan
Ett lysande kvartal är till ända på New York-börsen. Det pågående rallyt har ökat aktievärdet med cirka fyra tusen miljarder dollar på tre månader och rekorden har smattrat som spön i backen.