Carl gör succé med sin parodi på Johan Falk.
Carl gör succé med sin parodi på Johan Falk. - Foto: Carl Déman/TT Bild

Carl visar varför Johan Falk aldrig blev riktigt stort utanför Sverige

Alla som älskar Johan Falk kommer att älska det här.


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev
Carl Déman

Här är Carls Facebooksida där du kan se fler roliga klipp.

Alla som älskar Johan Falk kommer tokälska Carl Démans klipp där han visar varför filmerna aldrig blev riktigt stora utanför Sverige. Ett klipp som redan gör succé på Facebook.

Carl tror att folk tycker att han är bra på att likna karaktären och att han prickade rätt. Dessutom gillar folk Johan Falk.

– Jag själv har kollat mycket på Johan Falk. Och jag har skojat med min flickvän hemma och härmat honom och hon har sagt att "det är jättelikt".

LÄS MER: Skådespelaren om Johan Falks framtid: "Man ska inte spoila men..."

Filmen ligger på Carls Facebooksida som han skapade efter att hans kompisar uppmuntrade honom att göra det. De tyckte att han skulle dela med sig av sina filmer till andra än vänner och familjen

– Först tänkte jag att "varför ska jag göra det", men sen tänkte jag "varför inte" – om de tycker det är bra kanske andra också gillar det.

Bland filmerna han har lagt upp är det just Johan Falk-filmen som har fått mest spridning och folk skriver till Carl och ber honom att göra fler Johan Falk-klipp. Men han känner ingen press.

– Jag tar det lugnt och gör det som jag tycker är roligt.

LÄS MER: Se trailern till den sista Johan Falk-filmen

I nuläget så sysslar han mest med filmerna för att sprida lite glädje. Men han hade aldrig kunnat göra det utan sin tjej som får filma honom.

– Min flickvän ska ha en stor eloge som filmar och står ut med mig. Sen så ska mina vänner och familj också ha en eloge som stöttar och supportar mig.

/
/
/
Gillar du Johan Falk?
Tack för din röst!