Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Hon gav sin man photoshoppade nakenbilder i julklapp – hans svar är helt rätt

- 17/10/2015, 10:27
1 av 3

Faksimil / Facebook

2 av 3

Faksimil / Facebook

3 av 3

Faksimil / Facebook

När han fick de photoshoppade bilderna insåg han att han för sällan berättar för sin fru hur mycket han älskar henne.

Victoria Caroline är fotograf som specialiserat sig på underklädesporträtt av kvinnor. I veckan delade hon ett Facebookinlägg med ett brev från en kunds make.

Kvinnan hade tidigare tagit lättklädda bilder hos fotografen, för att ge till sin man i julklapp. Men kravet var att alla hennes celluliter, bristningar, fett och rynkor skulle retuscheras bort.

Sagt och gjort. Men när mannen fick de retuscherade bilderna sjönk hans hjärta som en sten. Han tyckte inte att bilderna föreställde hans fru, så han mejlade fotografen.

"Jag har varit tillsammans med min fru sedan vi var 18 år gamla och vi har två underbara barn tillsammans. Vi har gått igenom både tuffa och goda tider tillsammans genom åren och jag tror… eller ja, jag VET att min fru tog de här bilderna för att sätta lite ”krydda” på vårt samliv. Hon brukar ibland säga att hon inte tror jag tycker hon är attraktiv och att hon inte skulle bli arg om jag skulle hitta någon yngre," skriver han.

"Även om jag är övertygad om att det är precis vad hon bad om så tog det bort allting som utgjort vårt liv tillsammans. När du tog bort hennes bristningar tog du bort bevisen på att mina barn finns till. När du tog bort hennes rynkor tog du samtidigt bort två decennier av skratt och bekymmer. När du tog bort hennes celluliter tog du bort hennes kärlek till bakning och alla goda saker vi ätit genom åren."

Samtidigt är han tacksam. Bilderna fick honom att inse något viktigt.

"Jag skriver faktiskt för att tacka dig. Att se de här bilderna har fått mig att inse att jag alltför sällan berättar för min fru hur mycket jag älskar henne och beundrar henne för den hon är. Hon får höra det så sällan att hon verkligen trodde att de här redigerade bilderna var vad jag behövde och hur jag ville att hon skulle se ut. Jag måste skärpa mig och i resten av mitt liv kommer jag att hylla henne för precis den hon är."

Fotografen som hela mejlet på sin Facebooksida och vill uppmuntra alla att älska sig själv för den man är.

Läs hela Facebookinlägget här: