Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Hon hittade bilder på när hennes man hade sex – med hennes mamma

- 01/12/2015, 19:11
Hon såg det ingen vill se.
1 av 2

Hon såg det ingen vill se.

Giphy/TT Bild

Och blev nog riktigt chockad.
2 av 2

Och blev nog riktigt chockad.

GIF

Det här är verkligen en real-life-mardröm. Att bli förrådd av både sin mamma och partner.

Det är ju alltid jobbigt att hitta bevis på att ens partner varit otrogen. Tänk då att hitta över 50 foton på när ens partner har sex med sin svärmor, ens egna mamma.

Det är precis vad som hände Reddit-användaren Awakiri2, som rensade ut gamla skokartonger när hon hittade en USB-sticka med bilderna. Bilderna visar hur hennes man har sex med hennes mamma. Och av bilderna att tyda, är dem tagna innan deras giftemål då mamman inte längre äger huset där bilderna togs.

Vet inte vad hon ska göra


Bildkälla

Awakiri2 träffade ironiskt nog sin man genom sin mamma, då han jobbade för henne. Nu skriver hon på Reddit att hon inte vet vad hon ska göra med det hon upptäckt.

Andra Reddit-användare ger tips och råd, vissa säger att det kanske hände innan hon ens träffade sin man, andra tycker att det är givet att man delar med sig om information om sina tidigare partners i en relation.

Hur som helst så har Awakiri2 tyvärr ett minst sagt jobbigt samtal med sin man som väntar.