Den här urgulliga flickans cover river internet – när du hör den fattar du varför

Det är det mest känslosamma du kommer se i dag!


Lilla Kimber håller på att bli världskändis just nu. Varför? För att hon sjunger Adeles superhit Hello på ett helt magiskt vis. Och just nu charmar hon hela internet med sin pappersgitarr och sin känslosamma sång.

Videon har just nu nästan åtta miljoner visningar, och den bara växer och växer. Kolla nedanför så kommer du förstå varför.

/
/
Fint va?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Ny prognos – tre räntesänkningar nästa år

Källor: Två civila för varje död Hamas-milisman

För varje död milisman i Hamas dör omkring två civila på Gazaremsan, uppger källor inom Israels militär för AFP. Uppgifterna kommer dagarna efter att den israeliska militären utökat sin markoffensiv.

Brett stöd för försvarsavtal med USA

Stödet för det nya försvarsavtalet med USA är brett i riksdagen. Vänsterpartiet varnar dock för att överlåta rätten till USA att döma amerikanska soldater som begår eventuella brott i Sverige.

Trots kronlyftet – handlaren sänker inte priset

Trots att kronan stärkts de senaste månaderna blir maten inte billigare. Men snart kan det vända. En starkare krona kommer att sätta avtryck i lägre livsmedelspriser under 2024, säger Robert Bergqvist, senior ekonom på SEB.

Asiens ledande börser backar

De ledande börserna i Asien backade i förmiddagshandeln på tisdagen.

De drack giftvatten – HD avgör tvist om skadestånd

1 timme sedan
Tusentals människor fick i sig giftiga ämnen via dricksvattnet. Nu avgör högsta instans en långdragen tvist, som handlar om ifall de som druckit PFAS-förgiftat vatten ska ha rätt till skadestånd eller inte.