Det här landet tar längst tid på sig att komma.
Det här landet tar längst tid på sig att komma. - Foto: PORNHUB / GIPHY

Det här landet kommer snabbast av alla – och det handlar om precis det du tror

Ja, det handlar precis om vad du tror. Var kommer Sverige i statistiken tro?


Stereotyper när det kommer till sex är ingenting som tillhör ovanligheterna. Men vem kommer statistiskt sett snabbast av alla världens länder? Det har porrsajten Pornhub tagit reda på. Och sorry ladies, som allt för ofta är statistiken inriktad på män eller i alla fall personer som kollar på porr på sidan.

Nåväl. Pornhub har kollat på hur länge användare stannar på en viss film. Därmed har de dragit slutsatserna (pun intended) på vilket land som kan hålla sig längst. Och kortast.

Kortast kommer Irak där genomsnittet ligger på runt 5 minuter och 30 sekunder. Längst? Ja, Togo i Afrika tittar längst med 15 minuter och 3 sekunder i genomsnitt. Sen kan det ju bero på hur många som kollar, samt så många andra omständigheter som spelar in.

Hur ligger Sverige till i statistiken? Jo i mitten. Lagom skulle man kunna säga. Med i genomsnitt 9 minuter och 9 sekunder. Snäppet innan Norge som kommer på 9 minuter och 30 sekunder. Men svenskarna håller ut längre än Finland och Danmark som båda har omkring 8 minuter och 20 sekunder som genomsnitt.


Bildkälla: Pornhub

Listan kanske bör ifrågasättas men kan kanske vara lite rolig läsning i alla fall.

Här kan du se kartan med alla länder med en helt SFW-länk.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Kollar du på porr?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Biden fick hjälp av Obama och Clinton på scen

Polisen i Växjö rapporterar om trafikolycka

"En trafikolycka mellan en fotgängar och en personbil sker på Kungsgatan.", skriver polisen på sin hemsida.

Expert: Ålderskrav stoppar inte riskfylld hudvård

Efter en uppmärksammad debatt om ökad användning av avancerad hudvård bland barn har flera företag infört åldersgränser. Det kan sända en viktig signal – men är inte hela lösningen, säger Elmira Tavoosi på Läkemedelsverket.

Bråttom att deklarera för att få pengar i april

1 timme sedan
Rekordstora summor i årets skatteåterbäring leder till att många deklarerar snabbare än normalt. Och nu börjar det bli hög tid att godkänna deklarationen för den som vill ha sina pengar snabbt – då är sista dagen nämligen 3 april.

Höganäs: Polisen rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"En personbil kör in i mitträcket på Christinelundsvägen i höjd med Domsten.", skriver polisen på sin hemsida.

Två gripna för mordförsök i Bredäng

1 timme sedan
En man fördes allvarligt skadad till sjukhus med ambulans efter ett grovt våldsbrott i Bredäng i södra Stockholm under natten till långfredagen, rapporterar Expressen.