Mamman visar upp nio månader graviditet på nio sekunder

En graviditet är så vacker och här kan du se hela resan på bara nio sekunder.


En mamma har gjort en film av hela sin graviditet från att hon blev gravid tills barnet är fött.

Klippet är bara nio sekunder långt och består av bilder som hon tagit på exakt samma ställe och i exakt samma kläder, klippet laddades upp på Imgur.

Resultatet är förtrollande! Se klippet i spelaren ovan.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Amnesty: Mörkt år för mänskliga rättigheter

VMA om kraftig brand i Södertälje

Ett viktigt meddelande till allmänheten (VMA) har utfärdats till boende i Södertälje med anledning av en brand i en industrilokal, rapporterar P4 Stockholm.

"Tiktok är inte vilket företag som helst"

Tiktok slängs ut ur USA. Eller? En rättslig strid väntar sannolikt, som kan ta flera år. Hur den prövningen kommer att falla ut är jättesvårt att sia om. Det är ytterst en fråga om en tolkning av konstitutionen, säger Nils Ivars, på advokatfirman Vinge i Sverige, som även är advokat i New York.

Polisen i Växjö rapporterar om brand

"Rökutveckling på Vänortsvägen.", skriver polisen på sin hemsida.

Blinken till Peking – ska pressa Kina om kriget

Kina stöttar den ryska försvarsindustrin, enligt USA. Peking tillbakavisar anklagelserna. Nu reser USA:s utrikesminister Antony Blinken till Kina för att öka trycket på supermakten om Ukrainakriget.

Trots gängvåldet – inget rår på knarkpriserna

Pandemi, inflation eller gängkrig – inget verkar bita på de historiskt låga gatupriserna på narkotika, enligt en ny rapport. Det visar på svårigheterna med att bekämpa den här marknaden, säger Ulf Guttormsson vid organisationen CAN.